Јас како мал/а!

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
а, да заборавив да кажам дека омилена општествено корисна дејност ми беше да ги учам мравките да пливаат(обично се давеа...)

Marata напиша:
а, да заборавив да кажам дека омилена општествено корисна дејност ми беше да ги учам мравките да пливаат(обично се давеа...)

Istoto!!!!:ija: :ija: :ija: skros istoto!!!! ja kinev listovi i tie im bea camci....lele ne mi se veruva koga ke se setaaaaaaaaam!!!!!:nesvest: zasto na mene??!?!?!?!?!:lud: i zaboraviv na navedam deka krsev teniski reketi po doma,(ne mi bese bitno cii se) ama zatoa ovoj sto go imam sega ne davam da mi go doprat!!! :star: Haha!!!:kez:

Ја ко мала многу сакав да се симињам на газ по скали...а бидејќи иам едно 10,11 скали газот ми беше ренде а поради тоа еднаш завршив со несреќен случај...преминав у дневната на баба ми и дедоми преко стаклена врата и се испосеков али среќа останав жива:)

епа миев заби со крема за депилирање, не јадев ништо па кога ќе искочев надвор јадев земја, после се мочав во гаќи , еднаш завршив со точак под кола итн итн

jas kako mala bev slatka!:bip:

jas kako mala sum bila epten mirna ali jadev wc hartija se razbira neupotrebena a imam i pesok jadeno

Koa bev kopiljce bev mnogu gad detence,epten nemirno(nisto podobra sum sega)piev mleko od cucla do 3to oddelenie:(,imav pomal bratuced i go kidnapirav stalno,go nosev kaj baba mi i kaj dedo mi i go vrzuvav go lazev deka si igrame i go butav u plakar i kutriot ke si zaspie i ke go zaboraev:icon_lol: ,interesno mi bese da mu gi isturam kolonskite vodi na tatko mi vo kada,na odmori nemozea da me izvadat od voda ednas ke se ispoudavev i koa me izvadija pocnav da rikam zasto me izvadile ne me ostaile u voda:lud: ...uf da u zabaviste gi zatnav tie soljite za deca u wc zasto sekoj den ja frlav uzinkata u niv i me fatija :( i debelo si go okrkav.aaaaa da i koa se tepav so postariot bratuced za inaet mu se smeev za da go nerviram a toj pa use tolku ke me natepase i dvajcata na kraj ke go izedevme

Fantom_oh напиша:
сега ова е малце долго ама све е вистина:
1. садев смоки
2. најмногу сакав да се мочам в езеро... најлезетски ми беше
3. обожавав да мачкам по ѕидови со се и сешто... од кечап до мармалад... подоцна оваа навика ја заменив со спреј и графити :)
4. имав малецко столче и секогаш ќе седнев на земја и ќе ја ставев раката на столчето.
5. кога имав 4 и пол години, (сестра ми 6 месеци) ја фатив за нозе, т.е. со главата надолу беше и ја молкнев од спалната до дневната соба...

А јас садев бонбони, демек дрвце ќе ми порасне
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: После тоа јадев листови од дрва..,,еднаш како будала седнав на кактус, ИНТЕРЕСНИ ми беа боцките:kez: ееее, јас свашта сум правела..ако ми текне уште ќе допишам :wink: :pipi:

^eli^ напиша:
јас како мала,омилена игра ми била да шарам по ѕидовите со мрсни боички...
потоа,многу сум јадела бумбари,
па сум усмртувала глуфчиња..
а за другите глупости не ми текнуваат,сестра ми повеќе знае-таа била по цело време со мене...не знам како не сум и здосадила :) :)

воа не ти требаше.... :)

Ja sum bila mnogu slatka i mnogu mirna...sum se vozela vo korito polno so igracki nadole po skali...sum butala prsti vo steker,sum si igrala so najrazlicni bubacki,sum spiela naopaku i dr stvari

Jas bev majtap dete..
Mavav so kamenja po dzamojte na lugeto , Pisev so kredi gluposti ,
im gi zemav tepisite od pred vrata im pisev razni navredlivi pisma...

Jas sum bil epten dobro detence dotolku so ko ke me videle vikale ene go vietnamecot :) ko sum bil mal nisto ne sum jadel, ja tepav babami so kloci. A najzabegano e to so imav obicaj da stavam pernici nad vrata za ko ke vlezi babami da i padnat na glava :). ima i drugi raboti ama posle ke gi napisam.
A inace da vi kazam na site da ne si prajte planevi za Samara zato so taa ke bidi moja.... ko ja vidov slikata ke se onesvestev :) :) :) jas 17 taa 16 godisna...... taman.

Ја ко мала по терасата имав куп мравки..ке земев една ке ја иссссссстицкам убаво мравката и ќе ја лапнев шо да праам..Еднаш и скршив на мајка ми пепељара..Мн скапа..:(..Па сакав да паѓам од кревет..Па кинев едни цвеќиња ги ставав у едно ко тањирче и барбиките да јадат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom