Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Marata напиша:а, да заборавив да кажам дека омилена општествено корисна дејност ми беше да ги учам мравките да пливаат(обично се давеа...)
NiTr0 напиша:Кога бев мал јадев малтар од по ѕидовите на куќите низ маалото!
![]()
a da ne si imal nedostatok na Ca slucajno :wink:
doti4nata напиша:
,imav pomal bratuced i go kidnapirav stalno,go nosev kaj baba mi i kaj dedo mi i go vrzuvav go lazev deka si igrame i go butav u plakar i kutriot ke si zaspie i ke go zaboraev
i debelo si go okrkav.aaaaa da i koa se tepav so postariot bratuced za inaet mu se smeev za da go nerviram a toj pa use tolku ke me natepase i dvajcata na kraj ke go izedevmeFantom_oh напиша:сега ова е малце долго ама све е вистина:
1. садев смоки
2. најмногу сакав да се мочам в езеро... најлезетски ми беше
3. обожавав да мачкам по ѕидови со се и сешто... од кечап до мармалад... подоцна оваа навика ја заменив со спреј и графити
4. имав малецко столче и секогаш ќе седнев на земја и ќе ја ставев раката на столчето.
5. кога имав 4 и пол години, (сестра ми 6 месеци) ја фатив за нозе, т.е. со главата надолу беше и ја молкнев од спалната до дневната соба...
После тоа јадев листови од дрва..,,еднаш како будала седнав на кактус, ИНТЕРЕСНИ ми беа боцките:kez: ееее, јас свашта сум правела..ако ми текне уште ќе допишам :wink: 
^eli^ напиша:јас како мала,омилена игра ми била да шарам по ѕидовите со мрсни боички...
потоа,многу сум јадела бумбари,
па сум усмртувала глуфчиња..
а за другите глупости не ми текнуваат,сестра ми повеќе знае-таа била по цело време со мене...не знам како не сум и здосадила![]()
![]()

ko sum bil mal nisto ne sum jadel, ja tepav babami so kloci. A najzabegano e to so imav obicaj da stavam pernici nad vrata za ko ke vlezi babami da i padnat na glava
. ima i drugi raboti ama posle ke gi napisam.
jas 17 taa 16 godisna...... taman.
..Па сакав да паѓам од кревет..Па кинев едни цвеќиња ги ставав у едно ко тањирче и барбиките да јадат