Јанко и пушењето

• Креатор на темата Креатор на темата Skopjanica
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.manjam.com/play/profile/default.aspx?id=tZNVtyDHnAxFWCRGXnplGUtv%2b9vgZWtM

Skopjanica е уствари Мартинчо што плачеше дека не можел да си фати женска на 26 години, летоска. Ова му е трет профил на форумов другиот му беше Exclusive нешто. Леандра и Мачорка го разоткрија по други теми.

Хехе прво мислеа дека сум некој Илија а сега ме направија некој си Мартин па уште и ексклузивен.

Не ќе е лошо да се пријавам во емисијата екслузив. Сигурно ќе ме примат таму :D

Гомно едно што лажеш луѓе јас да сум те тренирал!
Да сум те тренирал и да не сум ти завршил работа ќе ти ги вратам парите,но ти си едно педерче кое се плаши да се појави во лице да ми го каже тоа и пљука на форумот.
Само да ти го видам лицето и да до знаам ќе попиеш една тужба.
Те следам редовно,збориш глупости за мене и уште еднаш да прозбориш ќе побарам информации и ќе поднесам тужба.
Ова го кажувам сериозно,само да дознаам!

Нема море мирно да спие,таков психопат не дозволувам да ми руши углед и имиџ што го градам,

poleka malce so ova tuzenjeto, osven ako ne ste mnogu bliski so Grujo.

Сигурно некој од кај тој шо снимал се има јавено,иначе од кај ќе знај баш тогаш да снима.

на т-хоме постои опција да се врати снимката :) и да се најде истата у тв тека :)
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 01:57 ---
на т-хоме постои опција да се врати снимката :) и да се најде истата у тв тека :)

верувам и на другите оператори исто така:)
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 02:01 ---
оф леле го осеќал он.....пријавичка ќе му стегнел....во емисија од отворен тип во кој секој има право да каже што сака со гаранција на тоа дека идентитетот нема да му биде откриен....пријавичка хахахахахах свинче едно:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom