Ја барам оваа фотографија!

• Креатор на темата Креатор на темата GRUNGE
  • Време на започнување Време на започнување

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Дали некој знае каде можам да ја најдам на нет оваа фотографија!

Ми треба итно.

32131013062008%28006%29.jpg

А ти ја имаш сликано фоткава? Каде? Прашај ги дали може да ја скенираш. И ќе ја имаш

Тешко да ја најдеш, особено ако не се знае името на авторот на фотографијата. Најдобро би ти било да го послушаш Точкест.

Јас имам еден мејл со презентација во PowerPoint каде што ја има сликава, па ќе се потрудам да ја најдам.:)

Едит:

Повели:)
picture18ga4.jpg

5b770f0f79.jpg

Ееееее...YOU FUCKING SAVED MY LIFE! :smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Мене ми треба ако ја има некој фотографијата од оној постерот : Денот кога мајка и плачеше. Од новата кампања за борба против дрогата, животот е мојот филм!

Каде можам да најдам фотографија со нашето знаме како се вее? (без знак на iStock)

нешто слично на ова, ама со нашето знаме

dbp5lg.jpg

Каде можам да најдам фотографија со Природа за Wallpaper по можност нека биде со добра резолуција :smir:

Kade mozam da najdam sliki za vo kafic koi ke mozam da gi sprintam ke i stavam ramka i ke gi zakacam. Barav nesto po net ama nekako ne mi ide, ili se mnogu mali ili se nesto bez veza, pa ako moze nekoj da mi pomogne ke bidam mnogu blagodarna.

Kade mozam da najdam sliki za vo kafic koi ke mozam da gi sprintam ke i stavam ramka i ke gi zakacam. Barav nesto po net ama nekako ne mi ide, ili se mnogu mali ili se nesto bez veza, pa ako moze nekoj da mi pomogne ke bidam mnogu blagodarna.

Еве неколку сајтови каде што можеш да најдеш квалитетни слики во висока резолуција

www.fotolia.com
www.shutterstock.com
www.istock.com
www.dreamstime.com

Каде можам да најдам фотографија со нашето знаме како се вее? (без знак на iStock)

нешто слично на ова, ама со нашето знаме

dbp5lg.jpg

ke si platis na istock i ke ja dobies

друга варијанта е сам да си ја изрендерираш.......

Eте македонска работа, се муфте. На девиант арт , на фликр или пак сток слики имаш еден тон. Платиси земиси или речиму нека ти слика некој фотограф. За една иљадарка ѓупци се прајме.

Не знаев во која тема да пишам, па затоа овде.
Ако не е соодветна, префрлете го мојот пост таму каде што треба.
Сакам да знам која е девојкава од сликата? :toe:
Celebrity e!
Fringe+Hairstyle.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom