Излегувате за да бидете видени или убаво да си поминете?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување

Излегувате за да „бидете видени“ или за да си поминете убаво?

• Поважно ми е да ме видат другите каде сум бил/а вечерта

Гласови: 13 5,8%
  • Поважно ми е јас да си поминам убаво, без разлика каде сум

Гласови: 207 92,4%
  • Поважно ми е јас да видам кој како е облечен и што прави

Гласови: 4 1,8%

• Вкупно гласачи
    224
излегвам за да бидам виден дека си поминвам убо :):):):):):):), хехехе

не озбилно, некогаш излегвам за да бидам виден не велам не :) али и тогаш сакам да си поминам убо. Значи на крај краева му иди дека излегвам за да си поминам убо

да си поминам убаво па шо сака нека биде :):)

Излегувам за да се забавувам, да отидам на добри журки, да уживам во музиката, а за другите ич не ме интересира дали ме виделе или не. Just good music, dance, friends, happiness, laugh... and enjoy. :wink:

па поважно ми е јас да си поминам убаво а не да ме видат или јас да ги видам другите

Искачам за да си пројдам убаво со луѓево и да си се опуштам на некое јако свирче,а тоа дали ќе бидам видена од некојси небитни луѓе со кои не се ни дружам најмалку ме занима.Оној кој се замара со тоа да биде виден и затоа да искача си има голем проблем!

Па кој сака мене да ме види:pos2::pos2::pos2::pos2:
Кога излегувам одиме некаде кај другари/ки или во парк некаде а по ,,гламурозниве,, места не ми се оди :tapp:....

Некогаш не излегувам за да си поминам поубаво!:pusk:

порано кога испаѓав мн се замарав со мојот изглед и што ќе речат другите за мене и дали ќе останам забележаната вечерта, ама сега сфатив дека не е тоа тоа. се облекувам како мене ми е по ќеиф правам се што ќе ми падне на памет, не се замарам со другите и кога веќе се друго е во ред знам и дека ќе си поминам закон вечерта.

За убаво да си поминам.
Сеуште не сум почнала да излегувам по famous places,а не ни сакам.Има време кога и јас ќе почнам да излегувам во кафичи,дискотеки и што ти не..нејќам после па на 16 години да ми здодеат.:jaj:
Излегувам во маало,ретко кој може да ме види тука,а можам да правам што сакам имам комплетна слобода и си поминувам најубаво,нема потреба да се дотерувам којзнае колку затоа што би можело да ме види некој..Гајле ми е.:)

Не излагам ни убаво да си поминам , ни да ме видат, излагам да фатам женцка и да ебнам нешто, тоа е примарна цел:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom