Излегување во парови

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Дали применувате вакво излегување вие и партнерот и некој друг пар со вас? Дали откога ќе фатите некој/а се затварате....ве нема веќе по кафичите,дискотеките туку само мирни излегувања и во парови...што мислите вие за ова?

Izleguvame i sami, i vo parovi i sam po sam. Najcesto izleguvame so nie dvajcata, moite drugari i negovite drugarki, ne sakam tie sto se bez partner da sedat doma dodeka nie dvajcata uzivame, mozeme da najdime barem 2-3 saata vreme da bideme so drustvoto, na kraj kraeva pa na koj ce mu kukam i placam ako me ostavi partnerot, pak na drugarite.

Друштвото е важно.Па дали се парови или не што е битно?
:wink:

Дали применувате вакво излегување вие и партнерот и некој друг пар со вас? Дали откога ќе фатите некој/а се затварате....ве нема веќе по кафичите,дискотеките туку само мирни излегувања и во парови...што мислите вие за ова?
Два пара е добро кога ке одиш на фрст дејт! Појке муабет ова она... да не биди толку тенсе атмосферата.
Иначе после ми е сеедно дали ке одам два пара или самите.
А Нема шанси да се затворам и само со неа да излегвам. Тоа е скроз глупо... дури и досадно!:toe:

да, многу често излегуваме во парови, т.е наши заеднички пријатели се исто така пар и си излегуваме заедно на кафе.

Има моменти кога сакаме да излеземе сами, излагаме и во парови најчесто со луге чие присуство ми е пријатно, не излагам со некои кои неможам да ги поднесам тогаш едноставно кажувам не сакам со нив и толку

Jaс сакам да излегувм и се дружам со љубовни и млади брачни парови.
Дискреција загарантирана.

Што има врска дали излегувате во парови?
Демек два пара сте и си зборувате за работи за кои паровите си зборуваат.
Леле мојот колку добро пегла, глеј ова струкираново како фатил агол.
Не бе мојов ме разбуди со сок од цитрон му го удрив од глава му реков сакаш киселини од сабајле да ми правиш.
Излегување во парови. Освен за свингање нешто ако е идејата, друго посебно назначување на фразата „излегување во парови “ нема потреба.

abe glej nemoes sekad da namestish da izlezesh u parovi da se dogovorish mislam zaso sekad nekoj drug ke se ubaci i ke re4e i jas ke dojdam i so ke prais morash a toa deka posle vrskata ne ostanuvash drugar mn ste greshka zaso do sega 80% sum ostanuval drugar i pak sme se druzele pa duri posle dve tri godini pak sme se muvale itn itn...

Имам примери шо од коа се фатија не излегуваат со друштвото старо, а двајцата се од истото :pov:.
Jа преферирам во друштво во кое не мора да има само парови, може и со парови и со распарови :D. Ретко сами, обично измеѓу недела.Мене ми е интересно со другарите да сум со тие шо се смеам заебаам цело време, па нема врска ако си со партнерот и со нив заедно. Баш е кул. И така.

Досадно ми е. Се осеќам ко 30 годишна.Поинтересно ми е јас, тој и друштото. Позакон си поминуваме.

Sakam da sum si so ljubovta celo vreme:back:,i ne mi smeta voopsto da ne odam po diskoteki ,zabavi ili slicno,ltoj da e do mene i nis ne mi treba poveke:pipi:

Od sam da ne te sram rekle :vozbud: najubavo e sam so devojka mi u restorance romantika guganje a ne muabeti od rekla kazala pa vikend samo samo so devojka mi da pominuvam ne se zamaram za nikoj drug srciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TE OBICAM :back: D&D

Колку дебилно ми е тоа со парови искачање, поготово ако се залепени еден до друг цела вечер, ужас..Ако се опуштени може да се поднесе некако, но сепак не би.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom