Изгореа конаците на манастирот Св.Јован Бигорски

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска зборев со еден поп од Велес и ми докажуваше дека Бигорски бил албанец :toe:

Абе ти пикасо и компанија дај престанете да тресете глупости ве молам.Ме навредувате мене и многу други на форумов.Зар имате вие некоја друга попаметна работа освен да јадете ... за македонците?!

Добро ти знаеш да читаш, првен беа запален манастирот после тоа беа протестите немора да тропаш глупости веднаш и немало ама баш никакви посебни документи кои имаат нешто во ваша користи, и сите докази се дигитализирани значи ги има може да се проверат, и пожарот не бил во просторијата каде што се чуваат главните документи туку во кујната или како се вика поточно.

Jas kolku znam , posle demonstraciite bese ,ili nekade vo docnite utrisnki casovi .
A dokazite kazuvaat deka bil Albanec .

Денеска зборев со еден поп од Велес и ми докажуваше дека Бигорски бил албанец :toe:

Сигурно си правел муабет со поранешниот wanna be поп Вранишковски ако идел повторно на судење во Велес :pos2:

Jas kolku znam , posle demonstraciite bese ,ili nekade vo docnite utrisnki casovi .
A dokazite kazuvaat deka bil Albanec .

Првен беше запален ноќта а другата ден беа демонстрациите немора да лажеш за се и сешто, кои докази кажи еден доказ што е во манастирот и докажува дека е Албанец.. смешен си веќе првен кажуваш невистини кога биле протестите и пожарот за после да речеш дека имало докази и јас можам да речам дека има докази дека Хитлер бил македонец а каде има или пак имало, никаде.

после некое време убедувања ми кажа дека си го ладел со мене :pos2:
И попојте учат вицеви денес, и вулгарности користат. Па и ти му веруеш, нормално не бил албанец.

Ја се чуствувам поробен во своја држава, алабанциве шо сакат си прат, од нив зависи. Ние сме дискриминирани.

Првен беше запален ноќта а другата ден беа демонстрациите немора да лажеш за се и сешто, кои докази кажи еден доказ што е во манастирот и докажува дека е Албанец.. смешен си веќе првен кажуваш невистини кога биле протестите и пожарот за после да речеш дека имало докази и јас можам да речам дека има докази дека Хитлер бил македонец а каде има или пак имало, никаде.
Mislam deka posle , ke proveram i..
Eve eden dokaz :
jpug01.jpg

A najdobar dokaz imate i vo Makedonskata Arhiva , gleajte tamu sto vi pisuva ..

И попојте учат вицеви денес, и вулгарности користат. Па и ти му веруеш, нормално не бил албанец.

Ја се чуствувам поробен во своја држава, алабанциве шо сакат си прат, од нив зависи. Ние сме дискриминирани.

не бе па ти ... :pos2:
самиот муабет дека бил албанец е повеќе од смешен ... па онака да ги задрам сожителиве :tv:

кај да е у скоро време како почнаа со антиквизација на албанците :tv: ништо чудно како и бугарите да почнат да кажуваат дека и Исус бил албанец :pos2::pos2:

Wegen falscherei ihr seit bekannt zu den ganze welt , und nicht wir :vozbud:

Онака го ставив тоа, оти незнам ни јас што пишува исто како твоето ми лупна текс со фонт 0.1 и оди прочитај го, и убаво ти кажа членот погоре... прочитај 9-та страна ќе видиш кога е пожарот а кога протестот :helou:

Абе ти пикасо и компанија дај престанете да тресете глупости ве молам.Ме навредувате мене и многу други на форумов.Зар имате вие некоја друга попаметна работа освен да јадете ... за македонците?!

Навредата е поголема кога некој го обвинуваш за нешто што го нема сторено.
Јас како припдник на албанската етничка заедница во Македонија, сум обвинет како Албанец, сепаратист, качак, балист и што уште не, за тоа дека не сакам соживот, дека ме болат фактите(!?) и дека ако не јас, некој член од моето етничко семејство го запалил манастирот стар илјада години, без притоа за ниедна точка од обвинението да се нема основа.

Јас многу навреден, ама кој ми е крив?

Онака го ставив тоа, оти незнам ни јас што пишува исто како твоето ми лупна текс со фонт 0.1 и оди прочитај го, и убаво ти кажа членот погоре... прочитај 9-та страна ќе видиш кога е пожарот а кога протестот :helou:

Dobro de pozarot , mozebi sum gresil vremeto ... Poentata e druga .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom