Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ти знаеш да читаш, првен беа запален манастирот после тоа беа протестите немора да тропаш глупости веднаш и немало ама баш никакви посебни документи кои имаат нешто во ваша користи, и сите докази се дигитализирани значи ги има може да се проверат, и пожарот не бил во просторијата каде што се чуваат главните документи туку во кујната или како се вика поточно.
Денеска зборев со еден поп од Велес и ми докажуваше дека Бигорски бил албанец![]()
Денеска зборев со еден поп од Велес и ми докажуваше дека Бигорски бил албанец![]()
Jas kolku znam , posle demonstraciite bese ,ili nekade vo docnite utrisnki casovi .
A dokazite kazuvaat deka bil Albanec .
И попојте учат вицеви денес, и вулгарности користат. Па и ти му веруеш, нормално не бил албанец.после некое време убедувања ми кажа дека си го ладел со мене :pos2:
Mislam deka posle , ke proveram i..Првен беше запален ноќта а другата ден беа демонстрациите немора да лажеш за се и сешто, кои докази кажи еден доказ што е во манастирот и докажува дека е Албанец.. смешен си веќе првен кажуваш невистини кога биле протестите и пожарот за после да речеш дека имало докази и јас можам да речам дека има докази дека Хитлер бил македонец а каде има или пак имало, никаде.
И попојте учат вицеви денес, и вулгарности користат. Па и ти му веруеш, нормално не бил албанец.
Ја се чуствувам поробен во своја држава, алабанциве шо сакат си прат, од нив зависи. Ние сме дискриминирани.
Mislam deka posle , ke proveram i..
Eve eden dokaz :
![]()
A najdobar dokaz imate i vo Makedonskata Arhiva , gleajte tamu sto vi pisuva ..
Wegen falscherei ihr seit bekannt zu den ganze welt , und nicht wir![]()
Може и бил албанец, ама православен нели.
Абе ти пикасо и компанија дај престанете да тресете глупости ве молам.Ме навредувате мене и многу други на форумов.Зар имате вие некоја друга попаметна работа освен да јадете ... за македонците?!
Онака го ставив тоа, оти незнам ни јас што пишува исто како твоето ми лупна текс со фонт 0.1 и оди прочитај го, и убаво ти кажа членот погоре... прочитај 9-та страна ќе видиш кога е пожарот а кога протестот :helou: