Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Струмикс тоа што ги напаѓа воопшто не ме замара,јебем ли га политиката е курва ,не е прв ни последен политичар што ги напаѓа или брани довчерашните сопартијци и коалициони партнери. Ама овакви изјави да даваш , а после тоа самиот да се контрираш е јбг, со извинение па народов се или не се ботови да го еам!? Барем денес нетов е достапен за 90% од луѓето можат да прочитаат што некогаш изјавувал а што денес:toe:
Па, тоа и јас го викам...но, мора да се согласиш, дека моралот баш и не е некоја ценета категорија во политиката, нели?

Па...џентлмен со педигре за каков се претставува дотичниот господин...баш и не би презел такви мерки...
Ниту пак јас, обичен човек, кој не е со такво педигре...не би удрил некоја жена...
Па ти сега види си како стојат работите...

E aj nekoja devojka na devojka ti shamar da i vlepi za obichen parking,nema da i ja fuknish edna preku svetila?

Ljube sekoj den se pogolem "patriot", bil da se zali kaj: За ова, вели за А1, разговарал и со амбасадорите на Грција и Германија.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=103922

па грција ни е соседна земја
плус и членка на нато и еу
и што има лошо у тоа???
па министерот за надворешни(како му име беше)
ја покани какојани да го посети СКОПЈЕ
а и ако не чини амбасадорката зошто не ја прогласија
за персона нон грата до сега????

Ljube sekoj den se pogolem "patriot", bil da se zali kaj: За ова, вели за А1, разговарал и со амбасадорите на Грција и Германија.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=103922

Ganchev ti li bre najde da etiketirash nekoj za nepatriotizam? :pos2: Sho bi rekol Frchkoski,dali je mogukje! :uvo:

Види, јас не сум ти :)

Pa normalno ti bi ja ishamaril tvojata :)

Па, тоа и јас го викам...но, мора да се согласиш, дека моралот баш и не е некоја ценета категорија во политиката, нели?

Морал и политика ќе му дојде исто ко Фрчко ,неговите колумни и партиските ставови:pos2:

Pa normalno ti bi ja ishamaril tvojata :)
Не...јас женско во принцип не ударам, па ти сега направи си филм како би реагирал човек кој држи до себе, до своите принципи и елементарната култура, и не ги менува зависно од потребите.

Па...џентлмен со педигре за каков се претставува дотичниот господин...баш и не би презел такви мерки...
Ниту пак јас, обичен човек, кој не е со такво педигре...не би удрил некоја жена...
Па ти сега види си како стојат работите...

Струмикс, јас лично не би удрил ни маж а за жена ич да не правам муабет, ама тоа иако е голема дамка на фрчко, тој има уште многу дамки и не “наседнувај“ на “суицидни“ провокации

можеш ти многу подобро

Sakash da kazhish deka nechini da se shamarat nekoi kokoshki so podolg jazik od mozok?
Ова совршено го опишува ЉДФ
A tebe ti prechi shto svirkal protiv Branko?Ili ti prechi shto svirka protiv Ivanov?Kazhi koe poshto zvuchish nelogichno vekje,de vamu de tamu si.
Најде кој да ми збори за нелогичност :icon_lol:

Да бидеш кандидат на особата која си ја плукал, значи дека не знаеш што е цврстина на став и морално начело...Најблаго речено си вртикапа, а посуштински си селска ороспија.

Не...јас женско во принцип не ударам, па ти сега направи си филм како би реагирал човек кој држи до себе, до своите принципи и елементарната култура, и не ги менува зависно од потребите.

Abe vidi,ne mi kazhuvaj bar mene deka ne bi udril nikoja :) samo zavisi stepen na koj sho te iznervirala,inaku deka bi i ja fuknal edna bi i ja zgnetil i toa :) Kako zhena shto mozhe da te iznervira nemozhe nikoj drug :wink:

а посуштински си селска ороспија.

Ova tebe ti e odgovor na moeto prashanje?Jas rekov tebe ti e dushevna hrana da analizirash nekoj kakov i shto e odkolku da daesh odgovor.Kako evrein od krst se plashite od odgovor i ti i ganchev.

Струмикс, јас лично не би удрил ни маж а за жена ич да не правам муабет, ама тоа иако е голема дамка на фрчко, тој има уште многу дамки и не “наседнувај“ на “суицидни“ провокации

можеш ти многу подобро
Не бе човек, толку ми е мене, како на еден припрост човек...онака што си дискутира со Суицидниот...кој одамна не го сфаќам како провокација...
А, секако дека Г-нот кој е предмет на дискусијата има уште некои дамки и дамкички...ама ајде сега, доцна е веќе...треба да заработиме утре некоја пара, треба да одиме на работа :)

Ova tebe ti e odgovor na moeto prashanje?Jas rekov tebe ti e dushevna hrana da analizirash nekoj kakov i shto e odkolku da daesh odgovor.Kako evrein od krst se plashite od odgovor i ti i ganchev.
Кој одговор не го доби?

По третпат повторувам...Стануваш кандидат на некој што си го плукал навелико.

Тоа као не е индиција на немање став, у најмала рака?

Кој одговор не го доби?

По третпат повторувам...Стануваш кандидат на некој што си го плукал навелико.

Тоа као не е индиција на немање став, у најмала рака?
А Фрле се кандидира за претседател на Бранко или на Македонија ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom