SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Мислиш на ова?
A tebe ti prechi shto svirkal protiv Branko?Ili ti prechi shto svirka protiv Ivanov?Kazhi koe poshto zvuchish nelogichno vekje,de vamu de tamu si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на ова?
Инаку доколку не ти е јасно, Грција моментално преседава со ОБСЕ.Ljube sekoj den se pogolem "patriot", bil da se zali kaj: За ова, вели за А1, разговарал и со амбасадорите на Грција и Германија.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=103922
Па, тоа и јас го викам...но, мора да се согласиш, дека моралот баш и не е некоја ценета категорија во политиката, нели?Струмикс тоа што ги напаѓа воопшто не ме замара,јебем ли га политиката е курва ,не е прв ни последен политичар што ги напаѓа или брани довчерашните сопартијци и коалициони партнери. Ама овакви изјави да даваш , а после тоа самиот да се контрираш е јбг, со извинение па народов се или не се ботови да го еам!? Барем денес нетов е достапен за 90% од луѓето можат да прочитаат што некогаш изјавувал а што денес![]()
Па...џентлмен со педигре за каков се претставува дотичниот господин...баш и не би презел такви мерки...
Ниту пак јас, обичен човек, кој не е со такво педигре...не би удрил некоја жена...
Па ти сега види си како стојат работите...
Види, јас не сум тиE aj nekoja devojka na devojka ti shamar da i vlepi za obichen parking,nema da i ja fuknish edna preku svetila?
Ljube sekoj den se pogolem "patriot", bil da se zali kaj: За ова, вели за А1, разговарал и со амбасадорите на Грција и Германија.
Ljube sekoj den se pogolem "patriot", bil da se zali kaj: За ова, вели за А1, разговарал и со амбасадорите на Грција и Германија.
Види, јас не сум ти![]()
Па, тоа и јас го викам...но, мора да се согласиш, дека моралот баш и не е некоја ценета категорија во политиката, нели?
Не...јас женско во принцип не ударам, па ти сега направи си филм како би реагирал човек кој држи до себе, до своите принципи и елементарната култура, и не ги менува зависно од потребите.Pa normalno ti bi ja ishamaril tvojata![]()
Па...џентлмен со педигре за каков се претставува дотичниот господин...баш и не би презел такви мерки...
Ниту пак јас, обичен човек, кој не е со такво педигре...не би удрил некоја жена...
Па ти сега види си како стојат работите...
Ова совршено го опишува ЉДФSakash da kazhish deka nechini da se shamarat nekoi kokoshki so podolg jazik od mozok?
Најде кој да ми збори за нелогичностA tebe ti prechi shto svirkal protiv Branko?Ili ti prechi shto svirka protiv Ivanov?Kazhi koe poshto zvuchish nelogichno vekje,de vamu de tamu si.
Не...јас женско во принцип не ударам, па ти сега направи си филм како би реагирал човек кој држи до себе, до своите принципи и елементарната култура, и не ги менува зависно од потребите.
а посуштински си селска ороспија.
Не бе човек, толку ми е мене, како на еден припрост човек...онака што си дискутира со Суицидниот...кој одамна не го сфаќам како провокација...Струмикс, јас лично не би удрил ни маж а за жена ич да не правам муабет, ама тоа иако е голема дамка на фрчко, тој има уште многу дамки и не “наседнувај“ на “суицидни“ провокации
можеш ти многу подобро
Кој одговор не го доби?Ova tebe ti e odgovor na moeto prashanje?Jas rekov tebe ti e dushevna hrana da analizirash nekoj kakov i shto e odkolku da daesh odgovor.Kako evrein od krst se plashite od odgovor i ti i ganchev.
А Фрле се кандидира за претседател на Бранко или на Македонија ?Кој одговор не го доби?
По третпат повторувам...Стануваш кандидат на некој што си го плукал навелико.
Тоа као не е индиција на немање став, у најмала рака?