Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da da,znam,vo Gazi Baba,Aerodrom,Lisiche a nishto chudno i ubedlivo vodstvo vo Zelenikovo ili Sandanski.
Не се прашуваш зашто си сам?Ај земи плачи сеа.PS: JAs sum od Strumica i se sramam sto sum Strumicanec, zasto denes pokazaa kolku se naivni, i kako eden kriminalec od tipot na Zaev koj nema 2 metra skolo moze da gi kontrolira.
.
Народот одбра. Ајде поздрав :helou:
Доста ви е Карпош, Куманово, Струмица и Охрид што ги земавте.
Da, tuka imame isto mislenje, zatoa rekov ke pocekaat.Ќе почекаме, уш две недели, тоаш втор круг е. :back:
за Охрид полека Нанче е таму
4та општина е Вранештица
Народот одбра. Ајде поздрав :helou:
Доста ви е Карпош, Куманово, Струмица и Охрид што ги земавте.
Ама Нанчу на влашки е шупак,народски кажаноза Охрид полека Нанче е таму
4та општина е Вранештица
Najnova vest,duri i Bugarite glasale protiv Nanche.
Znaci sega bugarite se so SDSM,Najnova vest,duri i Bugarite glasale protiv Nanche.
Србоманишта СДСМ...Ха во Куманово слават некои со српски знамиња![]()
Ти гласаше?Импресии ?Какво славење беше
Ја згазивме Џоли(Бонева) од 7-10 000 гласа се движи разликата![]()
Одамна ми беше мене јасно, одамна. Рачунај дека 85-90% од дечките што гласаа за Брат Љубе, ќе гласаа за Ѓокета.....Сега појасно ви е зошто се кандидираше Љубе?
Ц ц ц ц ц, па јас го ставам на трупче, дека Ѓокета е дупла поинтелегентен од крејзи Фрле.Треба или не треба да има тв-дуел,да видиме како ќе се снајде Ѓорѓе со две клетки у глаата?Или ви е страв дека ќе се предомислите???
Ќе го, ќе го...Ako misleshe na Koce i resetiranjeto na chasovnikot pak kje ti odgovoram,nishto od taa rabota.Za zhal nema da go resetira chasovnikot.
Пиши-пропало за Охрид, како град.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Од штабот на ВМРО прво ги пресметаа гласовите од Варош, Велгошти и Коњско, и ти соодносот го пиша на форум. :pos2:
Бацки до вас. :back:
Александар Петрески влегува во втор круг како лидер со 906 гласа пред Кирил Трендафилов - Нанче.
Аиде лека ноќ.
Ама Нанчу на влашки е шупак,народски кажаноШо мислиш зашто му дале таков надимак а?
и пак е во водство
Градоначалници (победа или водство)
СДСМ (16): Струмица, Куманово, Вранешница, Дебарца, Берово, Центар, Охрид, Демир Хисар, Радовиш, Ресен, Крушево, Росоман, Ново Село, Карбинци, Карпош, Велес
Градоначалници (победа или водство)
СДСМ (16): Струмица, Куманово, Вранешница, Дебарца, Берово, Центар, Охрид, Демир Хисар, Радовиш, Ресен, Крушево, Росоман, Ново Село, Карбинци, Карпош, Велес
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Од штабот на ВМРО прво ги пресметаа гласовите од Варош, Велгошти и Коњско, и ти соодносот го пиша на форум. :pos2:
Бацки до вас. :back:
Александар Петрески влегува во втор круг како лидер со 906 гласа пред Кирил Трендафилов - Нанче.
Аиде лека ноќ.