Скопје не е само карпушDa da,znam,vo Gazi Baba,Aerodrom,Lisiche a nishto chudno i ubedlivo vodstvo vo Zelenikovo ili Sandanski.
Не се прашуваш зашто си сам?Ај земи плачи сеа.PS: JAs sum od Strumica i se sramam sto sum Strumicanec, zasto denes pokazaa kolku se naivni, i kako eden kriminalec od tipot na Zaev koj nema 2 metra skolo moze da gi kontrolira.
.
за Охрид полека Нанче е тамуНародот одбра. Ајде поздрав :helou:
Доста ви е Карпош, Куманово, Струмица и Охрид што ги земавте.
Da, tuka imame isto mislenje, zatoa rekov ke pocekaat.Ќе почекаме, уш две недели, тоаш втор круг е. :back:
Najnova vest,duri i Bugarite glasale protiv Nanche.за Охрид полека Нанче е таму
4та општина е Вранештица
more jas ne sum za da ima duel..od proslite dueli i od glupostite na ivanov povrajkav i nemozev da si dojdam na sebe!!!ako ivanov ni bide precedatel go molam i prekolnuvam usta da ne otvori,ili da gi uci svoite govori mesec dena od napred!!!ova so ivanov stanuva opasno po zdravje,steta sto nemozime da sme ramnodusni i da se zabavuvame na negovite gluposi,sepak se raboti za nasava drzava!!!!!Народот одбра. Ајде поздрав :helou:
Доста ви е Карпош, Куманово, Струмица и Охрид што ги земавте.
Ама Нанчу на влашки е шупак,народски кажаноШо мислиш зашто му дале таков надимак а?за Охрид полека Нанче е таму
4та општина е Вранештица
и пак е во водствоNajnova vest,duri i Bugarite glasale protiv Nanche.
Znaci sega bugarite se so SDSM,Najnova vest,duri i Bugarite glasale protiv Nanche.
Србоманишта СДСМ...Ха во Куманово слават некои со српски знамиња
Ти гласаше?Импресии ?Какво славење беше
Ја згазивме Џоли(Бонева) од 7-10 000 гласа се движи разликата
Одамна ми беше мене јасно, одамна. Рачунај дека 85-90% од дечките што гласаа за Брат Љубе, ќе гласаа за Ѓокета.....Сега појасно ви е зошто се кандидираше Љубе?
Ц ц ц ц ц, па јас го ставам на трупче, дека Ѓокета е дупла поинтелегентен од крејзи Фрле.Треба или не треба да има тв-дуел,да видиме како ќе се снајде Ѓорѓе со две клетки у глаата?Или ви е страв дека ќе се предомислите???
Ќе го, ќе го...Ako misleshe na Koce i resetiranjeto na chasovnikot pak kje ti odgovoram,nishto od taa rabota.Za zhal nema da go resetira chasovnikot.
Пиши-пропало за Охрид, како град.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Од штабот на ВМРО прво ги пресметаа гласовите од Варош, Велгошти и Коњско, и ти соодносот го пиша на форум. :pos2:
Бацки до вас. :back:
Александар Петрески влегува во втор круг како лидер со 906 гласа пред Кирил Трендафилов - Нанче.
Аиде лека ноќ.
ако немаш ништо друго да кажиш во врска со очигледниот пораз во Охрид немора да се брукаш на овој начин што ќе правиш вицево на сметка на НанчеАма Нанчу на влашки е шупак,народски кажаноШо мислиш зашто му дале таков надимак а?
Градоначалници (победа или водство)и пак е во водство
Па во Скопје само комунистите и војниците од Карпош останаа лојални со вас, Скопје го изгубивте...Градоначалници (победа или водство)
СДСМ (16): Струмица, Куманово, Вранешница, Дебарца, Берово, Центар, Охрид, Демир Хисар, Радовиш, Ресен, Крушево, Росоман, Ново Село, Карбинци, Карпош, Велес
Градоначалници (победа или водство)
СДСМ (16): Струмица, Куманово, Вранешница, Дебарца, Берово, Центар, Охрид, Демир Хисар, Радовиш, Ресен, Крушево, Росоман, Ново Село, Карбинци, Карпош, Велес
повели Рубинчо:pos2::pos2::pos2::pos2:
Од штабот на ВМРО прво ги пресметаа гласовите од Варош, Велгошти и Коњско, и ти соодносот го пиша на форум. :pos2:
Бацки до вас. :back:
Александар Петрески влегува во втор круг како лидер со 906 гласа пред Кирил Трендафилов - Нанче.
Аиде лека ноќ.