Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tomislav Nikolic.Vo Srbija deneska imase pretsedatelski izbori , do 19 casot izlegle na glasanja 58,2% od glasacite, ocigledno ima golem interes za ovie izbori.
Koj ke pobedi , sto potoa so Srbija ?
Tomislav Nikolic.
Sedi si miren i ne skokaj predvreme.I jas sum za ovoj deckoto, neka bide ovaa pricina poveke da se unisti veke ednas Srbija, i da ni go lizat stapceto na site sto ni napravile zlo.
Sedi si miren i ne skokaj predvreme.
Srbija mi ima praveno zlo i ne mi ja priznava crkvata ama vie ne potonivte 16 godini.Ne se soglasuvas i ti ?? Zosto ? Sto te boli ? Ne li i tebe ti imaat napraveno zlo ? Sto e toa sto ne mozes da gi dades nim ?
Vtor krug.BT togas tepa...Vo Srbija deneska imase pretsedatelski izbori , do 19 casot izlegle na glasanja 58,2% od glasacite, ocigledno ima golem interes za ovie izbori.
Koj ke pobedi , sto potoa so Srbija ?
Tomislav Nikolic.
И новиа военен конфликт е готов.Аха, фашисти с руска подкрепа.
Значи ништо добро не се очаква, косово ште се отцепи оконачтелно, с'с сигурност с Николич.
Koj ste vie asparuhovi ceda da zboruvate za fashizam, zaboravivte na koja strana bevte vo vtora svetska vojna.Аха, фашисти с руска подкрепа.
Значи ништо добро не се очаква, косово ште се отцепи оконачтелно, с'с сигурност с Николич.
Radikalite imat porasnato so 9 posto od parlamentarnite izbori ova godina ili vo glasovi imat porastnato so pola miljon.Томислав има 40%
Тадич 34%
Неофицијално значи ,за сите што ги интересира ќе има втор круг на избори ко што слушнав на 2 Февруари.
Koj ste vie asparuhovi ceda da zboruvate za fashizam, zaboravivte na koja strana bevte vo vtora svetska vojna.
Pogolemi fashisti od evropska unija nema, nemate nekoe gaze evropsko da polizite?
За историja ли ке зборуваме?Во отговор на твоето прашане-може би само вашето газе:smir:Koj ste vie asparuhovi ceda da zboruvate za fashizam, zaboravivte na koja strana bevte vo vtora svetska vojna.
Pogolemi fashisti od evropska unija nema, nemate nekoe gaze evropsko da polizite?