Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На србија не и требе втор милошевиќ, ама и треба некој поцврст од овој сега. Мислам дека николиќ ќе придонесе кон неотцепување на косово, а со тоа и ќе придонесе кон стабилноста на регионот.
Очекувано, победи радикалот Томислав Николиќ. Во вториот круг одат Т.Николиќ и Б.Тадиќ. Останатите кандидати и нивните гласачи верувам дека поддршката во вториот круг ќе му ја дадат на Тадиќ.
Ovoj cvrstiot ne deka ke go zagubi Kosovo , tuku ke ja unisti Srbija.
Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti.
Nikolic ima definitvno podrska od Mrkonjic od SPS(bivsata partija na Milosevic).Очекувано, победи радикалот Томислав Николиќ. Во вториот круг одат Т.Николиќ и Б.Тадиќ. Останатите кандидати и нивните гласачи верувам дека поддршката во вториот круг ќе му ја дадат на Тадиќ.
Dardan...Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti. Podeleni vo site mozni parcinja, Vojvodina, Sandzak , Shumadija, Beogradski pasaluk, Preshevska Dolina, Bugarska Dolina, Cigansko Kralstvo...
jas ne ja topam kukata makedonija.. tuku tvojata privatna kuka mozam da ja zapalm do temel a i tebe vnatre vo nea.. ako do tolku ne ti se zivee kazi kaj si da te zakolam kako prase...Srbija mi ima praveno zlo i ne mi ja priznava crkvata ama vie ne potonivte 16 godini.
Nemozish da odbranish kujka ako nekoj vnatre vo kujkata ti trgaa oruzjeto i ja otvara vratata.
За историja ли ке зборуваме?Во отговор на твоето прашане-може би само вашето газе:smir:
Србиja много добре знае какво следва со Косово и е нормално да избира таков президент,но това ке им изиграе лоша шега,па могат и да спечелат.Ке поживееме и ке видиме.
a ti kukle razbudi se 2008 smeИма една поговорка вели: „Секоја пичка, исти курац“
Истото важи и за тоа кој ќе биде претседател на Срб.
А паметно момче е Дарданче, фалц илирче. Го поддржува радикалот пошто знае дека тој ќе ја сјебе Србија...Ама не заборавај дека тоа радикалите се истите оние кои правеа етничка чистка во 1999...
Бек ту д сабџект пипл или банирам.