Избори во Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
На србија не и требе втор милошевиќ, ама и треба некој поцврст од овој сега. Мислам дека николиќ ќе придонесе кон неотцепување на косово, а со тоа и ќе придонесе кон стабилноста на регионот.

На србија не и требе втор милошевиќ, ама и треба некој поцврст од овој сега. Мислам дека николиќ ќе придонесе кон неотцепување на косово, а со тоа и ќе придонесе кон стабилноста на регионот.

Ovoj cvrstiot ne deka ke go zagubi Kosovo , tuku ke ja unisti Srbija.
Za otcepuvanje, Nikolic samo ke pomogne da se sluci toa, bas ova ke bide pricina zosto Kosovo ne moze da ostane pod Srbija, zatoa sto pak moze da se sluci isto kako vo 1999 , jasno li ti e. Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti. Podeleni vo site mozni parcinja, Vojvodina, Sandzak , Shumadija, Beogradski pasaluk, Preshevska Dolina, Bugarska Dolina, Cigansko Kralstvo...

Очекувано, победи радикалот Томислав Николиќ. Во вториот круг одат Т.Николиќ и Б.Тадиќ. Останатите кандидати и нивните гласачи верувам дека поддршката во вториот круг ќе му ја дадат на Тадиќ.

Очекувано, победи радикалот Томислав Николиќ. Во вториот круг одат Т.Николиќ и Б.Тадиќ. Останатите кандидати и нивните гласачи верувам дека поддршката во вториот круг ќе му ја дадат на Тадиќ.

Nikolić 38.26% Tadić 35,15 %

Ovoj cvrstiot ne deka ke go zagubi Kosovo , tuku ke ja unisti Srbija.
Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti.

За вакви изјави се надевам дека админити ке ти поделат некој бан. Како можеш така да обвиниш цел народ?! Ако некој народ е за казна тоа се албанците којшто највеќе заслужуваат да бидат казнети од сите на балканов!

CeSID: Nikolić 39,4 - Tadić 35,4

Procena CESID-a rezultata po regionima:

Centralna Srbija: Nikolić 39,3, Tadić 33,1, Ilić 11,6, Mrkonjić 6,7, Jovanović 5 odsto

Beograd: Nikolić 39,1, Tadić 40,2, Ilić 4,5, Mrkonjić 5,7, Jovanović 6,7 odsto

Vojvodina: Nikolić 39,1, Tadić 36,5, Ilić 2,3, Mrkonjić 4,9, Jovanović 6,2 odsto, Ištvan Pastor 7,8 odsto

Kosovo: Nikolić 56,5, Tadić 25,9, Ilić 8,9, Mrkonjić 6,2, Jovanović 0,3 odsto

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=01&dd=20&nav_id=281359

Nikolic ima definitvno podrska od Mrkonjic od SPS(bivsata partija na Milosevic).

Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti. Podeleni vo site mozni parcinja, Vojvodina, Sandzak , Shumadija, Beogradski pasaluk, Preshevska Dolina, Bugarska Dolina, Cigansko Kralstvo...
Dardan...
plivas dobro...:toe:...o Dardan?:vozbud:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kDMpgEV0FII[/media]

Има една поговорка вели: „Секоја пичка, исти курац“ :)

Истото важи и за тоа кој ќе биде претседател на Срб.

А паметно момче е Дарданче, фалц илирче. Го поддржува радикалот пошто знае дека тој ќе ја сјебе Србија... :) Ама не заборавај дека тоа радикалите се истите оние кои правеа етничка чистка во 1999...

Srbija mi ima praveno zlo i ne mi ja priznava crkvata ama vie ne potonivte 16 godini.
Nemozish da odbranish kujka ako nekoj vnatre vo kujkata ti trgaa oruzjeto i ja otvara vratata.
jas ne ja topam kukata makedonija.. tuku tvojata privatna kuka mozam da ja zapalm do temel a i tebe vnatre vo nea.. ako do tolku ne ti se zivee kazi kaj si da te zakolam kako prase...

За историja ли ке зборуваме?Во отговор на твоето прашане-може би само вашето газе:smir:

Србиja много добре знае какво следва со Косово и е нормално да избира таков президент,но това ке им изиграе лоша шега,па могат и да спечелат.Ке поживееме и ке видиме.

Лижи бе ФМИ, лижи, ама да не ни пренесеш некоја болест со гнасната ти чувашка муцка.

Темата се избори во Србија и иако сакате да ни лижете чмаројте, сепак ајде да се држиме сите до неа.

Има една поговорка вели: „Секоја пичка, исти курац“ :)

Истото важи и за тоа кој ќе биде претседател на Срб.

А паметно момче е Дарданче, фалц илирче. Го поддржува радикалот пошто знае дека тој ќе ја сјебе Србија... :) Ама не заборавај дека тоа радикалите се истите оние кои правеа етничка чистка во 1999...
a ti kukle razbudi se 2008 sme :)

Шкендија и Кижо д Медмен, банирам од форум, не од тема.
Се гледаме во вторник.
Другите, ајде, повелете на пенал.

P.S. dur sega odam na cigara. За едно петнаесет минути, бидејќи ќе ми студи, се враќам нервозен, па да видам кој ќе имс е приклучи на овие двајцата кои мислеа дека јас сум добричок како некои други администратори. Толерирам, ама до некоја граница. Ова вашево, на две страни, прејде секаква. И не само тука, на сите теми некој спамира, тролува, шири меѓуетничка омраза, коле, беси, пали, силува, а не знае да дискутира нормално.
Е нема веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom