Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На србија не и требе втор милошевиќ, ама и треба некој поцврст од овој сега. Мислам дека николиќ ќе придонесе кон неотцепување на косово, а со тоа и ќе придонесе кон стабилноста на регионот.
Очекувано, победи радикалот Томислав Николиќ. Во вториот круг одат Т.Николиќ и Б.Тадиќ. Останатите кандидати и нивните гласачи верувам дека поддршката во вториот круг ќе му ја дадат на Тадиќ.
Ovoj cvrstiot ne deka ke go zagubi Kosovo , tuku ke ja unisti Srbija.
Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti.
Nikolic ima definitvno podrska od Mrkonjic od SPS(bivsata partija na Milosevic).Очекувано, победи радикалот Томислав Николиќ. Во вториот круг одат Т.Николиќ и Б.Тадиќ. Останатите кандидати и нивните гласачи верувам дека поддршката во вториот круг ќе му ја дадат на Тадиќ.
Dardan...Ovie glasanja pokazuvaat deka srbite i ponatamu se tie istite, i treba da bidat kazneti. Podeleni vo site mozni parcinja, Vojvodina, Sandzak , Shumadija, Beogradski pasaluk, Preshevska Dolina, Bugarska Dolina, Cigansko Kralstvo...
...o Dardan?

Ама не заборавај дека тоа радикалите се истите оние кои правеа етничка чистка во 1999...jas ne ja topam kukata makedonija.. tuku tvojata privatna kuka mozam da ja zapalm do temel a i tebe vnatre vo nea.. ako do tolku ne ti se zivee kazi kaj si da te zakolam kako prase...Srbija mi ima praveno zlo i ne mi ja priznava crkvata ama vie ne potonivte 16 godini.
Nemozish da odbranish kujka ako nekoj vnatre vo kujkata ti trgaa oruzjeto i ja otvara vratata.
За историja ли ке зборуваме?Во отговор на твоето прашане-може би само вашето газе:smir:
Србиja много добре знае какво следва со Косово и е нормално да избира таков президент,но това ке им изиграе лоша шега,па могат и да спечелат.Ке поживееме и ке видиме.
a ti kukle razbudi se 2008 smeИма една поговорка вели: „Секоја пичка, исти курац“
Истото важи и за тоа кој ќе биде претседател на Срб.
А паметно момче е Дарданче, фалц илирче. Го поддржува радикалот пошто знае дека тој ќе ја сјебе Србија...Ама не заборавај дека тоа радикалите се истите оние кои правеа етничка чистка во 1999...

Бек ту д сабџект пипл или банирам.