Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
неможеш со таква прецизност да ги прогнозираш резултатите од изборите!
јас мислам дека сдс ке изгуби најмногу во источна македонија каде што има најмногу земјоделци, и дека со тоа ке биде најубедлив поразот!
како и да е мислам дека Груевски ке има повеке од 60 пратенички места!
што ти е бе тебе од кога почнаа политичарите да го слушаат народот?Никола Груевска ќе остај народот да одлучи за името
Епа баш поради тоа не треба да се напаѓа никој и нели сме држава во која има демократија така да нема потреба на некој да му се смееме ако мисли поинаку од другите. Искрено мислам дека ни со едните ни со другите нема да ни е многу розево, но нели тоа е мое мислење. Сепак мислам дека нема да се успее во намерата да се има мнозинство во парламентот поради тоа што ова сепак ќе бидат изедначени избори како и сите до сега.
А да и со кои факти тврдиш дека ДПМНЕ ќе има 61 пратеник? Кажи ми од каде ти е тој факт само ти се молам немој пак да ми почнеш со ваучерите за студентите во последна година на студии...
не мора тие да ти кажат еве јас ќе ти кажам,името ќе го менат,и ќе си играат судии,едните ќе речат тие го менаа други ќе речат а вие ко го менавте зошто па ние неепа јас колку што знам референдумот е демократски избор за некое прашање, спор, ситуација за која одлуката не е лесна!
а да во право си така да мислиш!
се случи нештото пред 10тина години!
ни го сменаа името, знамето се наполнаа со пари и сега ги нема!
сакам единствено да слушнам мислење од тогашните носители на идеите за смена на името, што совет ке дадат денес!
Ако стартуваме со таков поразителен став тогаш дај воопшто да не правиме муабет, смешки. Да си испукам куршум в чело поарно ќе е.
А ти од кај па знаеш каков ќе испаднел референдумот?
Од каде ти се шпекулации од типот како ќе гласело прашањето, тоа е едно, а како второ што кур мене ме интересира дали ти сакаш да одиш во Европа ама јас да ја плаќам цената со тоа што ќе сменам име?
Ти си Албанец, ја сум Македонец.
Нема што да ти се објаснувам на тебе, крши глава оти еве јас цел живот ќе те кочам и нема да дозволам да патуваш без визи.
Цело време шпекулираме со лоши варијанти, како ете само најлошото е варијанта за нас, цело време плачипичкосување и ништо појќе.
Blisku se za dogovor za vlada, toa se desi.i radikalite vodea na site anketi pa se sluci toa sto se sluci vo Srbija
Blisku se za dogovor za vlada, toa se desi.
епа направија!
засадија 2 000 000 дрвца
изградија неколку (околу 100) сали
го реновираја гратски
направија водовод во прилеп и уште неколку места каде водоснабдувањето беше МИТ!
го кренаа земјоделието за неколку скалила (45 милиони евра одобрени за земјоделците за поддршка)
дадоа ваучери за сите апсолвенти
бесплатен интернет
бесплатни интернет кафиња
голем напредок во однос на добивање лични документи
отварање на бесплатни школи низ цела Македонија за млади претприемачи...
мислам...нема ефект да продолжам...за 1на година се реализирани 490 проекти!
факти дека ВМРО ДПМНЕ ке има 61 и повеке пратеници немам-не сум во главите на лугето кои треба да гласаат!
јас само претпоставувам дека ке има 61 и повеке пратеници заради постигнатите работи, проекти и слично!
толку