El 'Borracho
Riot Maker
то беше пред 10 месеци долку некои заборавиле, а ова сега шо треба да се случи е во иднина, така да од каде знаеш дека ке биди срање. многу си оптимист гледам....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од сигурни извори(бар за повеќето песни) вака ќе биде:
Ти си киси феномен - Паркети
Ангели - Елена Ристеска
Таа има се - Мартин Вучиќ
Лаги - Дарко Илиевски
Летам кон тебе - Влатко Лозаноски
Јас ја имам силата - Ноне Неделковска
Забораваш - Браво Бенд
Фама - Даниел Стојмановски
Акција Реакција - Џемини
Немој да си себичен - Наде Талевска
Никој на овој свет - Кристијан Јованов
Солза - Ристо Апостолов
Најмила - Бертан Алсани
Летам кон тебе - Кристијан
Се што чекаме - Јова Радевска
Брат, тоа велам и јас. И онака mute дугмето ми се заглави на даљинското..вака барем ќе има добар призорНека иде Еленчето, ако пак плеша као бугарките![]()
Од сигурни извори(бар за повеќето песни) вака ќе биде:
Ти си киси феномен - Паркети
Ангели - Елена Ристеска
Таа има се - Мартин Вучиќ
Лаги - Дарко Илиевски
Летам кон тебе - Влатко Лозаноски
Јас ја имам силата - Ноне Неделковска
Забораваш - Браво Бенд
Фама - Даниел Стојмановски
Акција Реакција - Џемини
Немој да си себичен - Наде Талевска
Никој на овој свет - Кристијан Јованов
Солза - Ристо Апостолов
Најмила - Бертан Алсани
Летам кон тебе - Кристијан
Се што чекаме - Јова Радевска
Објавено е и за уште неколку песни кој ќе ги изведува.
Жармена - "Чорбаџија"
Трета димензија - "Болест зараза"
Влатко Илиевски - "Денес како си?"
Игор Митровиќ - "Малечка"
Водолија - "Солза"
Ана Симоновска - "Бели Коњи"
Памперси - "Сни"
Извор: http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia_in_the_Eurovision_Song_Contest_2010
Ја сум за да го пратиме Слаткар.
Извини што ќе те поправам сега е СЛАТКАРИСТИКА, а за каде да го пратиме, во циркус, на детски евросонг, или каде ?
Да го пратиме СЛАТКАРИСТИКА, и да си продолжиме со квази музичари, кој најверојатно, ги избираат по партиска основа, секоја година по
"талентирани" музичари пуштаме уште Слактаристика, по можност со Роберт Билбилов или Елвир Мекич и ќе бидеме нај кичерај досега
никој не ти пее на македонски :nenene: сите што беа до сеа на евровизија се шитнаа да пеат на англиски :nesum: а и незнам зашо праќаме некој таму место да протестираме затоа што 2 години по ред нефер не исфрлаат од таму...Зошто не би го пратиле?
ФМ е одлична песна за на Евровизија. Ќе пее на македонски, има весела музика, и добар пласман. Никој нема да разбере што пее.
Не видовте дека сите праќаат квази музичари? Ако го пратиме Слаткар, ние ќе имаме најдобар пласман до сега.
никој не ти пее на македонски :nenene: сите што беа до сеа на евровизија се шитнаа да пеат на англиски :nesum: а и незнам зашо праќаме некој таму место да протестираме затоа што 2 години по ред нефер не исфрлаат од таму...