Трагови прошлости!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
одговорот е кај Васил Хаџиманов,што е тоа љубов или се е панаѓур, слушнете гоШто беше тоа љубов
Изведувачите се тие кои ги правеле песните. Ако изведувачот некој не го сака, голема е можноста да не ја сака и неговата музика, песна, дело, иако имаше отстапки и допрва ќе има, каде некој не обожава некој бенд, но песната му е симпатична од истиот.Значи после долго мачење и пробување да издржам да не прокоментирам,на крајот неможев повеќе и морав...
Добро бе ве читам и ви се чудам...овој неможам да го смислам,оној не ми се допаѓа,овој не е мој тип.....а да ве прашам нешто ?сте го прочитале насловот на темава?
..."Избор на најдобра песна од поранешна Југославија"...
и...што тука има врска со изведувачите?
Ако не ми се допаѓа изведувачот тоа значи дека песната не треба да биде гласана???,иако била огромен хит за своето време???
Значи после долго мачење и пробување да издржам да не прокоментирам,на крајот неможев повеќе и морав...
Добро бе ве читам и ви се чудам...овој неможам да го смислам,оној не ми се допаѓа,овој не е мој тип.....а да ве прашам нешто ?сте го прочитале насловот на темава?
..."Избор на најдобра песна од поранешна Југославија"...
и...што тука има врска со изведувачите?
Ако не ми се допаѓа изведувачот тоа значи дека песната не треба да биде гласана???,иако била огромен хит за своето време???