Ipsissimus
P.I.
Не понекогаш, секогаш! Но не секогаш може да избегаме...............ponekogas zivotot ni go dava bas ona od sto begame*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не понекогаш, секогаш! Но не секогаш може да избегаме...............ponekogas zivotot ni go dava bas ona od sto begame*
Абе прв си е прв. Ко што првата ти била прва. Тоа на сите им останува, вечно. Лицемерно би било да очекувам да го заборави, кога јас мојата не ја заборавам. Знам дека е во минатото, дека било-и-прошло. Но јас сакам да бидам тој што ќе и даде до знаење дека додека е со мене, ќе пробам да ја направам најсреќната девојка на светов. Нема да дозволам да за било што жали. Да и било што фали. But there is a fine line between џентлмен и потрчко (папучар). Оној што не ја знае, е второво. Оној што знае до каде треба да оди, секогаш ќе биде првово. И таа, што год да направи, колку год да била претходната врска долга, секогаш ќе чува посебно место за тебе во срцето. И вечно ќе те памти како најсилната втора Љубов!Избегавам да имам долга врска со девојки кои претходно имале долга врска, не дај боже претходниот да им бил прв...тоа не умира.
Па ќе ти се закануе тој претходниот и слични патетики.
Не е сапунче, ама ако ја прв не сум измил раце со него сигурно не сакам последен да бидам.
Без генерализирање, не се сите машки (а ни женски) исти...После долга врска машките само сакаат да се забавуваат со различни девојки и тешко дека помислуваат на повторно врзување (барем не во блиска иднина). Па видете вие самите колкава е веројатноста да бидете искористени.
Ама глупо е да прашам : си имала некоја свежа врска, или? Некако не иде...Девојка после долга врска....се е до проценка, ама најчесто ако нема поминато бар 6 месеца не пипам и ставам ѕид. Нејкам јас да учестувам во нешо као winning the break up or rebound boy![]()