Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
predaden???me zanima mene kako Ljube se cuvstvuval koga razbral deka sonja tarculovska zenata na johan t.e. de facto johan go podrzal ivanov a ne nego?
ili mozebi razoblicen?predaden???
vo koja smisla razoblicen??ili mozebi razoblicen?
skinat mu e filmot za zrtvavo koja smisla razoblicen??
ili mozebi razoblicen?
me zanima mene kako Ljube se cuvstvuval koga razbral deka sonja tarculovska zenata na johan t.e. de facto johan go podrzal ivanov a ne nego?
Па според твоите постови Бранко направил услуга на Македонија.Мисијата на Бранко е успешна. Керим е надвор од трка. :salut:
Па според твоите постови Бранко направил услуга на Македонија.
Од игра исфрлил "антимакедонец"![]()
TpH_Bo_OkO напиша:комбинација:
На претседателските избори, Бранко му ги уништи шансите на Керим да се кандидира, а тоа беше и претходно договорено со Љубе бидејќи ако Љубе влезеше во борба со Керим, дефинитивно ќе изгубеше. Е сега, пошто знаеја дека Љубе ќе направи договор со Бранко, на Љубе не му беше јасно зошто ДПМНЕ молчи и затоа така „наивно“ даваше изјави дека нема да се кандидира...чекаше да види што ќе прават од ДПМНЕ. Ама Грујо нафта не пие. Знаеше дека ако беа Керим и Љубе во трка, тоа ќе беа двајца кандидати кои ќе им вршат услуги на СДСМ и на странските служби. Држеа во неизвесност околу номинирање на кандидат и на крај, се случи и тоа. Се појави Ѓорѓе Иванов, а во истиот ден, Зајче излезе и искака глупости за Керим да се тргне од трката и да останат Љубе и Ѓорѓе.
Љубе и Љубчо си се уште од пред неколку месеци договорени да ВМРО-НП гласа за Љубе како човек близок на Георгиевски, а СДС ќе биде задоволна со Љубе бидејќи тој е совршена шанса за добивање на гласачко тело на страната на СДСМ криејќи се зад маската „патриоти“...Патриоти кои отворено какаат за промена на име, исто како Љубе...
За среќа, мастерпланот на Бранко ќе му пропадне...го нема потребното гласачко тело ниту пак имма доверба кај народот...ни тој ни СДС...
СРЃАН КЕРИМ НЕ ВЛЕГУВА ВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ТРКА
КЕРИМ - ОДЛУЧИВ ДА НЕ СЕ КАНДИДИРАМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ
Срѓан Керим, поранешниот претседавач со 63. Генерално собрание на ОН и актуелен директор на „Медија принт Македонија“ денеска на прес-конференција изјави дека одлучил да не се кандидира за претседател на Република Македонија на претстојните избори.
- Одлучив да не се кандидирам за претседател. Ова е најтешка одлука што морав во животот да ја донесам од едноставна причина бидејќи сум свесен дека ќе ги разочарам граѓаните на Република Македонија, изјави меѓу другото Керим на денешната прес-конференција во Скопје.![]()
Керим во последните анкети односно испитувања на јавното мнение во Македонија во врска со кандидатите за претседателските избори котираше или на првото место или на првите неколку