Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Златен мој Македонски Американецу (чинам дека беше).Zlatni moi srbo-komunjarchinja, vi pomina vremeto i redno beshe Makedonci da rakovodat so drzhavata poslem tolku godini vnatreshno krvarenje, najzaostanato pleme ostanavte..izrodi, kukavici, oportunisti koj za siten lichen interes ke prodadat dete a kamoli drzhavni nacionalni interesi.
Albancite za kogo ke glasaat za Ivanov ili Kerim??
Tuka ke si go dobieto odgovorot koj ste i shto ste.
Професор Ѓорѓи Иванов засега е единствениот кој поднел кандидатура со програма за функцијата претседател. Зад него стојат министрите Јанкуловска, Ставревски, Боцевски и Милошоски, а се очекува наскоро поддршка и од Груевски.
Значајно било што е независна и непартиска личност. Негираат дека Иванов е советник на премиерот или на партијата.
ахахахахаххахахаха (да се изнасмеам убаво, пак ќе се вратам)
Чекај бе, како тоа независна и непартиска личност? Малоумен ме мислат овие![]()
Како може да не биде член на ниедна партија ако партија го предлага? Познат ти е терминот "независен кандидат"?Има нешто чудно во тоа што не е член на ниедна партија?
Не бе трн, сите ние сме озрачени од портокаловото слепило, па досега не можевме да приметиме на која страна е позициониран Иванов.Има нешто чудно во тоа што не е член на ниедна партија?
Како може да не биде член на ниедна партија ако партија го предлага? Познат ти е терминот "независен кандидат"?
Како може да не биде член на ниедна партија ако партија го предлага? Познат ти е терминот "независен кандидат"?
Инаку и јас немам членска книшка од ниедна партија, ама Социјалистичката Партија на Македонија во срце ја носам. Тоа воопшто не ме прави независен, нели.
Намерно нема прашалник на крај, бидејќи само по себе е јасно.
А Керим чиј член е? Од која партија беше тој назначен за министер на надворешни?
Еве го, почна овој со контра-обвинувања "а у ваше време колку се крадеше???".А Керим чиј член е? Од која партија беше тој назначен за министер на надворешни?
нема никаква врска дали е или не е, само остајте ме на раат да си се смеам на глупостите на неговата политичка партија и нивниот очаен обид да ми го прикажат ко непартиски човек!каква врска има тоа дали е член или не е.
Професор Ѓорѓи Иванов засега е единствениот кој поднел кандидатура со програма за функцијата претседател. Зад него стојат министрите Јанкуловска, Ставревски, Боцевски и Милошоски, а се очекува наскоро поддршка и од Груевски.
Значајно било што е независна и непартиска личност. Негираат дека Иванов е советник на премиерот или на партијата.
Срѓан Керим денеска на консултации кај претседателот Црвенковски. Извори за „А1“ велат дека средбата се остварила по барање на Керим кој бил лут што бил номиниран без негово знаење.
Барал објаснување за идејата што вчера в.д. претседателот на СДСМ Зоран Заев ја објави - двете најголеми партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ да застанат зад кандидатурата на македонскиот дипломат.
Синоќа Керим со изненадување ја прими веста.
„Не знам што е замислата и идејата. Кога ќе разговарам со највисоките претставници на СДСМ, тогаш ќе можам да имам целосна лична претстава за што се работи. Инаку, самата идеја за натпартиски кандидат, мислам дека треба сериозно да се земе во обзир“, изјави Керим.
Мислиш на овие 47% подолу ?
![]()