Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно на Албанскиот блок не би им се допаднало брат Љубе да биде претседател. Така е колку и да негираме ние Македонците. Затоа и Љубе нема поддршка од ВМРО.
Па и Борис Трајковски кога се кандидираше пола народ се чудеше кој е. Па испадна најдобар до сега.
Иванов направил само добро за Македонија, а прљав веш кај него не постои.
Кажи ми ти сега конкретно! Што тоа Керим има направено за Македонија??
Иванов направил само добро за Македонија, а прљав веш кај него не постои.
Кажи ми ти сега конкретно! Што тоа Керим има направено за Македонија??
Многу пореално ќе може да се оцени секој од нив, кога ќе бидат официјализирани како прво, како второ соочени со јавноста и како трето образложени некои големи нелогичности кои ете сепак и овде ќе ги продискутираме.
I Kerim napravil samo dobro za Makedonija, a za veshot ne znam kolku ste vo sostojba da mu go isprljate.
Imaj na um deka moze da bide podrzan od Grujo, isto kako Trifun. Grujo ne smee da gi izgubi izborite.
Pomina toa vo Juli 2008. Ostaj ti IRI. Sega samo dobar kandidat moze da mu donese pobeda na Grujo, isto kako Trifun 2005. Tripco napudreniot pobedi, a Grujo i Pavle Trajanov slavea na plostad. Taka kje bide i sega, veruj mi.Види - не е Керим тој што би му ја донесол победата на Груевски, туку Грујо е тој што ќе му ја донесе победата на претседателскиот кандидат кој ќе го поддржи.