Иванов избегна ТВ соочување

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Па сите се кој од кој, Што зборуваш за Ѓоре или топ тема е тој и се знае дека ќе победи па ај ќе тресиме глупости.

Што си се засекирал толку за непартиските војници за кој ќе гласаат, секој си има стратегија за привекување гласови, ако Фрчко има јазик да зборува и вреѓа мислиш ќе привлече гласови. Не бе Брат, то се нецивилизовани личности, претемпотентни. На нив само ИШШ. АЈТ у К**** :pos2:
За него е темата ако не примети. Поточно дали е во ред кандидатот на владеачката партија да одбегнува дуел.Што покажува со тоа тој?-тоа е целата поента на темава, ама вие како и секогаш ја вртите на партиска определеност.Има и луѓе кои се неопределени, кои гледаат човек, а не некоја партиска пристрасност.Не навредувај зошто и ти се покажуваш како таквите на кој им викаш ишш. Ме иритираат вакви пристрасни постови:uvo:

Партиски замарачни морони, ете тоа сте 95% од темава...секоја чест за останатите 5%.

Он: Пичка е бе пичка е што да прави, со тој дебилен речник и со таа дебилна фаца Буџаку и жената ке го спуштат на земја со полу македонски полу албански.

Толку му фаќа црпката!

Иванов избегнува за дуел бидејќи не знае 2 збора да сврзе,а не на дуел да излезе со Фрчко.

, не можите да ја прифатите реалноста, епа тоа е..
Ама сак`н бре...
јасно ми е на мене колку сељачишта има у Македонија.
:toe:
И дај по селски солидаризирајте се онака...
подеднакво.
Еден од фамилија гласа за Иванов...
друг за Петковски...

и идете у освајање на главен град,еј!
Ќе ни го напраите Скопје `убаф`.
Тамам ко сред село.
:toe:

Едноставно уста да не отвори Ѓорѓе пак ќе победи изгледа. Не прифаќа не прифаќа негово право и избор, а и сигурно не му одговара изгледа покрај толку голем рејтинг луксузи да прави, па да му се намали рејтингот.

Иванов избегнува за дуел бидејќи не знае 2 збора да сврзе,а не на дуел да излезе со Фрчко.
Не бе батка...
ти си грешка. :wink: :pos2:
Он ти е `силата небеска` на ДеПеБеНеО-то.
И кога веќе тоа треба да го земеме за релевантен факт,
си помислил ли кој и што претставуваат останатите? :kesa:

Intel!!! ti si za so gajda da te zalat prijatele.

Fala Naci, jas tebe so leb ti mene so kamenja.

Кога го прашав своевремено колегата ни Интел..на времето велеше..дека Киро ФИРОМСКИ..не сакал да одговара..на јавна дебата и соочување...од каде на 250.000 државјанства дадени на диви и необразувани и населени на Македонска почва косовари...за да може да ги добие Изборите..и ги ДОБИ...ама Македонија (тогаши сега ) ЗАГУБИ..

:pipi:
A ti, sta da ti pricam. Se vklopuvas vo semata za bozemni nad 30% albanci vo MK. Ako dal Kiro 250.000 + onie sto ziveea tuka togas izleguva matematikata na Gaferi i LJubce deka brojkata od 18% e lazna i e nad 30%
Cukni toa crpkata.
Vtoro, nikogas ne si me prasal za nisto svoevremeno.
Lav, snastefanska bog da ja prosti e minato, isto kako YU.:pipi::pipi:

kako prvo vo programite na kandidatite na dpmne ima edna golema falinka .se taksaat i site proekti im zavrsuvaat so slavnata recenica "ke ja razgledame moznosta za ........na primer za izgradba na podzemen bulevar od lisice do gorce"znaci ne vikaat ke napravat tuku ge ja razgledaat moznosta =toa e ednakvo na lazenje

za djole veke pisav ama uste ednas ne e na odmet
grujo go cuva kako stara moma da ne izgubi nevinost ,posle koj ke go zeme (citaj koj ke go glasa)dzabe taksuva miraz grujo ,ako izgubi nevinost(citaj ako uvidat duri i clenovite na dpmne deka e epten biser ni oni nema da go glasaat)i ke ostane grujo duri i bez partija,zatoa on si go drzi pod kontrola

pa uste i legendarnata recenica na grujo sto ja vergla na sekoj miting citiram"da sme barale podobar protiv kandidat nemase da najdeme"
jas ja prevedov recenicava "pa kako mozev da odberam tolku BISTARkandidat,pa ovoj BRAT LJUBE KE GO PREGAZI.

Ете, сам себеси се демантираш, си даваш одговор. :pos:Партиските можат да бидат војници... војници на партијата...
Непартиските не можат да бидат војници... нема на кого...
Капиш?
Поинаку го употребив таму, али ај нема врска, радви се пошо ме заеба... прв пат некој да ме заебит на темава... фак.

Што се однесува до другото...
Абе не Сфаќаш ништо, само омраза имате против Иванов секој збор ви е само напаѓање.
Кој ти е крив шо не сфаќаш, што ти кажав јас дека таквите како тебе, ти веќе не си неопределен гласач се искажуваш овде по дискусијава.
Еве бе, определен сум... признавам...

Определен сум и знам дека нема да гласам за Ѓорета од повеќе причини... една од нив е кукавичлукот...

Сеуште не сум одлучил за кого ќе гласам но имам некојси потесен избор во кој уште еднаш ќе потенцирам не влегува Ѓоре.

Не се секирај ти знаат како да ги привлечат неопределените Гласачи, си слушнал за Стратегија, епа нив не им е во Прилог да одат на ТВ дуел.
Ја знам таа стратегија, и на повеќето им е јасно зошто им е во прилог да не го пуштаат да оди на тв дуели и соочувања... бидејќи не знае да зборува, не е за тоа... ако го изберат, може и ќе го праќаат на обуки како да зборува... како оваа на пример...

Кој Пцуе бе Што измислуваш, кој мој пост е пцуење?
Вие пцуете напаѓате само, Ццц :tapp: , не можите да ја прифатите реалноста, епа тоа е.
Што си се засекирал толку за непартиските војници за кој ќе гласаат, секој си има стратегија за привекување гласови, ако Фрчко има јазик да зборува и вреѓа мислиш ќе привлече гласови. Не бе Брат, то се нецивилизовани личности, претемпотентни. На нив само ИШШ. АЈТ у К**** :pos2:

Затоа има бе програма бе, што ќе видиш во тој дуелот, Сеир ќе гледаш, Ќеиф. не разбирам.
Те сожалувам...
Прашај си во штабот, може ќе ти кажат, па ќе разбереш :back:

како се залетал Гwујо.....сигурно ќе го пробутка овој Иванов за преседател, како гледам....ќе ве заебат пак да купувате нов СКАП лирџет...:)

Поинаку го употребив таму, али ај нема врска, радви се пошо ме заеба... прв пат некој да ме заебит на темава... фак.

Што се однесува до другото...

Еве бе, определен сум... признавам...

Определен сум и знам дека нема да гласам за Ѓорета од повеќе причини... една од нив е кукавичлукот...

Сеуште не сум одлучил за кого ќе гласам но имам некојси потесен избор во кој уште еднаш ќе потенцирам не влегува Ѓоре.

Ја знам таа стратегија, и на повеќето им е јасно зошто им е во прилог да не го пуштаат да оди на тв дуели и соочувања... бидејќи не знае да зборува, не е за тоа... ако го изберат, може и ќе го праќаат на обуки како да зборува... како оваа на пример...

Те сожалувам...
Прашај си во штабот, може ќе ти кажат, па ќе разбереш :back:
Шо да се радвам бре не сум дете 19 год ко тебе да се радвам :pos: ах децаа

Не мора да кажиш дека си определен очигледно е. се гледа од авион.

(Уствари ИЧ не ме занима) за кој ќе се определиш кога нема никој, ама буквално никој достоен шо би бил за прецедатељ. Ти се чудам на умот, барем кога критикуваш критикувај реално сите кандитати се за никаде, Не само Иванов.

За жалење си ти бе друже не јас.
100 пати кажав не ми спомнувај штаб, Како што викаш ти не сум определен и јас исто неопределен сум. Сфаќаш? ама не сфаќаш. Мене јасно ми е од многуууу одамнаа затоа неможеш да ми солиш мене ум. ОКеј?

Шо да се радвам бре не сум дете 19 год ко тебе да се радвам :pos: ах децаа

Не мора да кажиш дека си определен очигледно е. се гледа од авион.

(Уствари ИЧ не ме занима) за кој ќе се определиш кога нема никој, ама буквално никој достоен шо би бил за прецедатељ. Ти се чудам на умот, барем кога критикуваш критикувај реално сите кандитати се за никаде, Не само Иванов.

За жалење си ти бе друже не јас.
100 пати кажав не ми спомнувај штаб, Како што викаш ти не сум определен и јас исто неопределен сум. Сфаќаш? ама не сфаќаш. Мене јасно ми е од многуууу одамнаа затоа неможеш да ми солиш мене ум. ОКеј?
Детето е полнолетно и со полна одговорност и со нескриен идентитет пишува на форумов, за разлика од некој кој не пишал ни години а не пак друго...

Ај објасни шо се гледа од авион, и објасни ми за кого ќе гласам...

И не викај дека сите кандидати се за никаде, кога пред малку ги пцуеше сите освен Ѓорета кој бил најјак и на кого му било испод чест да ги дружи другиве на тв соочување...

A be uste se raspravate ? a be covekot gi ignorira site i izgleda taa finta
mu uspeva, site za nego prajte muabet kako drugi kandidati da nema.Evo covekot
ne cini i glasajte za evo na primer za Selmani ili za Ruzin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom