Иванов избегна ТВ соочување

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување

Фокусирај се на темата, не на мене.

И пак:

Она што навистина треба претседателските кандидати да го направат, е да ја претстават својата програма пред народот, и народот да одлучи за кого ќе гласа. А не да ги слуша нивните малограѓански препукувања.

Po primer na pretsedatelskite debati vo SAD..stav i reshenie na problemot.

Samo toa nema da vi bide interesno..ke nema na shto da se :vozbud:kezite

Mozhe Risto Papucharo da go predlozhea dpBne konechno kje mu trgneshe na Gruevski pa nemashe da se bruka ushte nedojden na tv duel ekspertot po ispituvanje rejtinzi Ivanov.

Abe begi tamu poarno sho ne dojdel, kje neznael sho da kaze pa kje pocne da kolne.

И не ви го прај Ќефо и шо сеа, пукнете. :tapp:

Фокусирај се на темата, не на мене.

И пак:

Она што навистина треба претседателските кандидати да го направат, е да ја претстават својата програма пред народот, и народот да одлучи за кого ќе гласа. А не да ги слуша нивните малограѓански препукувања.
Како што ти не се фокусираш на мене кога обвинуваш?
Јас искрено немам прочитано што имаш ти напишано, а и немам намера затоа што на некои видови на печурки сум алергичен, најчесто оние конзервирани од Фабрика. А така е и кај 95 посто од граѓаните во Македонија, останатите 5% се луѓе како Суисајд. Па сега ти види си ја публиката :helou:

Биди ти жив и здрав, па може кога ќе созрееш, ќе дочекаме од тебе како што дочекавме од Ванила Ајс да се извинува за својата глупост. :smir:

I was young...manipulated... :tv:

И пак... смешно ти е тоа објаснувањето човече... ист си ко Ѓорета.

И пак... сакам да оценам колкав е капацитетот на идниот мој претседател, а тоа сигурно нема да го направам слушајќи го како чита програма.

Како може да прифати тв соочување со некој кој има три пати пониска IQ од него. А фрчко ако нема по паметна работа нека иде да влече жени за коси по паркинзи.

Како може да прифати тв соочување со некој кој има три пати пониска IQ од него. А фрчко ако нема по паметна работа нека иде да влече жени за коси по паркинзи.
Човек со каков IQ бега од веќе прифатено тв соочување?

Незнам што толку со тој фрчко, абе тој незнае кај тера бе, нема IQ, испод чест му е со него да одат на соочување.

Normalno e deka ivanov izbegnuva tv duel, i debata so frcko!
zosto bi imal tv duel?
opsto poznato e deka sds, nikogas ama nikogas ne kazuva sto ke napravat, tuku kazuva golemi lagi, za toa sto ne napravile drugite!odat na karta-ocrnuvanje na protivnikot!
toa e gubenje na vreme, ne samo za ivanov tuku i za site drugi sto ke sednat sproti frcko!
ivanov ima izgotveno programa, i si go prezentira svoeto na javni mitinzi, intervjua i sl.
so kakva programa ke izleze frcko na tv protiv vmro???
nemozam da svatam frcko da dava vakvi izjavi, koga i sam znae deka e pretsedatelski kandidat, oti nikoj drug nejkese da se srami!!!

Normalno e deka ivanov izbegnuva tv duel, i debata so frcko!
zosto bi imal tv duel?
opsto poznato e deka sds, nikogas ama nikogas ne kazuva sto ke napravat, tuku kazuva golemi lagi, za toa sto ne napravile drugite!odat na karta-ocrnuvanje na protivnikot!
toa e gubenje na vreme, ne samo za ivanov tuku i za site drugi sto ke sednat sproti frcko!
ivanov ima izgotveno programa, i si go prezentira svoeto na javni mitinzi, intervjua i sl.
so kakva programa ke izleze frcko na tv protiv vmro???
nemozam da svatam frcko da dava vakvi izjavi, koga i sam znae deka e pretsedatelski kandidat, oti nikoj drug nejkese da se srami!!!

Тоа “луд јебе збуњеног“ или “збуњен јебе лудог“ или пак така ви велат од штабот да ширите изговор за да нема дуел?Имал програма,абе која програма,може овој Латас или Томич е па имал програма,а не председател на држава,треба да ни биде.Ако тој уште пред да ни стане председател избегнува политички дуели,тогаш можеш да замислиш што ќе се случува кога ќе го изберат.Ароганција невидена како на Обама за мандалото да му се фатил.Нека оди во Битола на дуел со фармерине и нека им каже каква програма има,а не да мавта со неа како со “ладило“.:toe:

Тоа “луд јебе збуњеног“ или “збуњен јебе лудог“ или пак така ви велат од штабот да ширите изговор за да нема дуел?Имал програма,абе која програма,може овој Латас или Томич е па имал програма,а не председател на држава,треба да ни биде.Ако тој уште пред да ни стане председател избегнува политички дуели,тогаш можеш да замислиш што ќе се случува кога ќе го изберат.Ароганција невидена како на Обама за мандалото да му се фатил.Нека оди во Битола на дуел со фармерине и нека им каже каква програма има,а не да мавта со неа како со “ладило“.:toe:

Ќе се отепа трчајки на релација: Председателска резиденција- седиште на влада - и обратно:vozbud::kesa:

Незнам што толку со тој фрчко, абе тој незнае кај тера бе, нема IQ, испод чест му е со него да одат на соочување.
Ај со Фрчко му е испод чест, а што е со Ружин, Селмани, Бошкоски, Буџаку и Хоџа...

И тие немаат IQ, и тие се служат со недоличен речник, и тие тепаат жени...?

Ај за Фрчко ви дале изговори од штабот, туку дај нека ви кажат за другиве шо да викате :tv:
Ќе се отепа трчајки на релација: Председателска резиденција- седиште на влада - и обратно:vozbud::kesa:
Ќе му даеле мобилен и пораки бесплатни од те мобиле па ќе се разбирале :vozbud:

Ај со Фрчко му е испод чест, а што е со Ружин, Селмани, Бошкоски, Буџаку и Хоџа...

И тие немаат IQ, и тие се служат со недоличен речник, и тие тепаат жени...?

Ај за Фрчко ви дале изговори од штабот, туку дај нека ви кажат за другиве шо да викате :tv:

Кој штаб бе што тресиш,:tapp: Па и тие другите кандитати не се ништо посебно, кој од кој се, Дали се оние за претседател. Што цел ќе има од дуелот, меѓусебни партиски препукувања и сакате ќеиф да си гледате. ах бе деца деца.

Туку Иванов најинтересен дека е кандитат на владејачка партија и затоа е на Мета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom