бла бла бла бла на repeat 24/7 ............инаетење и вртење ко прдеж в гаки без аргументи !
Ти се храниш од коментарите на facebook за пушење
Девојче, па ти чмаеш на форумов и ми се инаетиш и ми реплицираш ама БЕЗ НИКАКВА СУШТИНА и аргуметни i факти=САМО КОЛКУ ДА СЕ РеПЛИЦИРА ..............фурај си го тој филм, ама не ме замарај со никакви реплики кога немаш веза од работиве и ниту се трудиш малку да се едуцираш па да имаме квалитетна дискусија. Ти не си заинтересирана за темава ама ич!
Ти ако сакаше ке научеше од моите постови многу работи а не дури и на непрочитани текстови на секоја моја запирка ми реплицираш со една иста "стихотворба" што си ја научила за WILD карта и млади и нови лица и шанси и таа па таа и последнава реплика ми одише ептен 360 офтопик со ПАРИВЕ од што немаш што да кажеш

!!!!!!!
Кој кого убедува тука со празни 20000 постови и филозофирање ??!!!!!!
Оди Марјан Лазовски нека те лаже дека во Каракас биле кошевите пониски

и такви бајки оти гледам дека лагиве многу добро врват во Македонија, како онааа на другиов атлетичар , на чии коментари ти баш за пушењево се фати и го ОТУПЕ !
Како капак на се си МОДЕРАТОР

?!!!!!!!!!!
Дечко, барем моите постови се јасни и гласни, за разлика од твоите постови од 1000 збора во кои многу пишуваш, а ништо не кажуваш.
Моето мислење е мое мислење и уште 10 пати да ме цитираш, 10 пати истото ќе ти го кажам.
Нема таа што да бара пак на Олимпијада освен ако не исполни норма.
Ти тоа што сите ги цитираш и на сите истото им го кажуваш е твоја работа, иако не гледам како не сфаќаш дека само ти си веруваш во работите што ги кажуваш.
Никаде не отидов оф-топик, секаде си бев на темата, туку ти во недостиг на аргументи пробуваш да спинуваш. Тоа што не ти одговара тоа што сум го напишала не значи дека сум оф-топик, туку ти не сакаш да ме разбереш.
Не го мешај Марјан Лазовски во муабетов. Тој си беше соодветно критикуван за неговата улога во квалификациите. И те молам не ми споредувај индивидуални спортови со екипни. Посебно не ги мешај кошаркарите овде. Кошаркарите ќе бидат и ќе останат наши национални херои, затоа што замисли ПОКАЖАЛЕ резултати, гинеле на терен и заради нив Македонија е меѓу најдобрите 4 репрезентации во Европа. И покрај тоа што не се квалификуваа на Олимпијада, тие направија и покажаа НЕШТО. А Ивана НЕ ПОКАЖАЛА ништо.
Да, за пушењето нормално дека ќе се фатам, кога еден спортист што се смета себеси за професионална спортистка, се однесува недолично, некултурно и се фали со тоа дека има нездрав и неспортски живот. И што, треба да ја пратиме во Лондон за да седи во паб, да пие и пуши цигари?
Јас имам мој став и тој нема да се промени уште 20000 километражни постови да напишеш. А ти можеш до утре тука да не убедуваш сите, Олимијадата си тече, си врви и не верувам дека Ивана им недостига на организаторите, нека им пише мејл да им објасни на ИОК дека е најдобра во Македонија, иако пуши цигари, да видиме како ќе и одговорат (ако уопште се потрудат да го направат истото).
И за твоја информација, не сум модератор, супермодератор сум.
И ова е последно твое мислење на кое реплицирам, затоа што дискусијата тука е без никаква цел, очигледно.