Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
EX so ti e ivanco nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://grid.mk/read/article/2941611/shto-znam-pobaraj-vtoro-mislenje-od-ivan-iscelitelmesija..........................................................................................................................................................................................................pogledni aa aaaaaaaaaaaaa

Умри бе копиле низаедно,ги лажеш луѓето кој се во небрано,како бе не ти е срам гнасо една гнососана.

da ti ja ebam majkata klosarska, otruj se be gnido edno grda, tie ocite ko filgjan za neskafe ti se naprajle od grevoj satano edna
sepak ivanco e xit zatoa ste ljubomorni haa
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 19:37 ---
Умри бе копиле низаедно,ги лажеш луѓето кој се во небрано,како бе не ти е срам гнасо една гнососана.
eve uste eden obozavatel na ivanco pa ako velis taka kaj ivanco sekoj den ima po iljadnici luge id celiot svet i toa ivanco rabote 30 godini site umirate od popularnosta na ivanco vo svetcki ramki

^ 150 милиони луѓе го посетиле од целиот свет :pos:

Не за џабе е кај кокино :) го посетуваат и ванземаљци кои имаат проблем со мокрење ноќе , камен у бубрег и ред други болести :D

Иванчо имам сериозно прашање, зошто кога мочам не можам да го доисцедам и убавезно последната капка прави проблем и ме бербати?

Иванчо имам сериозно прашање, зошто кога мочам не можам да го доисцедам и убавезно последната капка прави проблем и ме бербати?

иван ќе ти го фати курето и ќе ти пројде

Не соблече јакна и не соблече ,кога и да видам видео со овој се е со јакна облечен .

Јакната за Иван е исто што и косата за Самсон.
Силата му е во јакната, без неа е само обичен смртник исто како сите нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom