Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

Член од
20 април 2013
Мислења
113
Поени од реакции
132
EX so ti e ivanco nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://grid.mk/read/article/2941611/shto-znam-pobaraj-vtoro-mislenje-od-ivan-iscelitelmesija..........................................................................................................................................................................................................pogledni aa aaaaaaaaaaaaa
Умри бе копиле низаедно,ги лажеш луѓето кој се во небрано,како бе не ти е срам гнасо една гнососана.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
da ti ja ebam majkata klosarska, otruj se be gnido edno grda, tie ocite ko filgjan za neskafe ti se naprajle od grevoj satano edna
sepak ivanco e xit zatoa ste ljubomorni haa
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 19:37 ---
Умри бе копиле низаедно,ги лажеш луѓето кој се во небрано,како бе не ти е срам гнасо една гнососана.
eve uste eden obozavatel na ivanco pa ako velis taka kaj ivanco sekoj den ima po iljadnici luge id celiot svet i toa ivanco rabote 30 godini site umirate od popularnosta na ivanco vo svetcki ramki

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
^ 150 милиони луѓе го посетиле од целиот свет :pos:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
^ 150 милиони луѓе го посетиле од целиот свет :pos:
Не за џабе е кај кокино :) го посетуваат и ванземаљци кои имаат проблем со мокрење ноќе , камен у бубрег и ред други болести :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Браво Горане...овај, Иване.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Иванчо имам сериозно прашање, зошто кога мочам не можам да го доисцедам и убавезно последната капка прави проблем и ме бербати?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Иванчо имам сериозно прашање, зошто кога мочам не можам да го доисцедам и убавезно последната капка прави проблем и ме бербати?
иван ќе ти го фати курето и ќе ти пројде

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Не соблече јакна и не соблече ,кога и да видам видео со овој се е со јакна облечен .
Јакната за Иван е исто што и косата за Самсон.
Силата му е во јакната, без неа е само обичен смртник исто како сите нас.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Тамам си реков све имам видено :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom