Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не те тера со сила да гледаш, твој вкус, твој избор...mn glupa liga mi e kalcoto,najdosaden fudbal definitivno,ne gledam vise :kez:
+ ке биде интересно и за опстанокот (=Да да ќе видиме како ќе биде!Наполи има и среќа што не игра во Европа и има тотална концентрација!Ама ќе биде неизвесно за секоја позиција!
Па нас ни одговара.. Фиорентина во среда ќе биде ослабена без Џилардино.BREAKING NEWS: Gilardino Banned For Two Games!
Поради играње со рака односно постигнување на гол со рака на синоќешниот натпревар со Палермо, Џилардињо заработи казна од 2 меча неиграње!! Се согласувате ли со ова? Искрено јас не се согласувам! Ако некој е виновен тоа е судијата кој не видел дека играше со рака... а сето ова е во склопот на фер плејот, односно казната е донесена во однос на фер плејот кој треба да го имаат играчите! Зампарини, претседателот на Палермо изјавува дека треба Џила да добие 5 меча бан, заради тоа што славел иако постигнал гол со рака! :uvo: Баш ме интересира што има да кажи Марадона на оваа казна![]()
Сега се согласувам бидејќи среда играме против ФиорентинаBREAKING NEWS: Gilardino Banned For Two Games!
Поради играње со рака односно постигнување на гол со рака на синоќешниот натпревар со Палермо, Џилардињо заработи казна од 2 меча неиграње!! Се согласувате ли со ова? Искрено јас не се согласувам! Ако некој е виновен тоа е судијата кој не видел дека играше со рака... а сето ова е во склопот на фер плејот, односно казната е донесена во однос на фер плејот кој треба да го имаат играчите! Зампарини, претседателот на Палермо изјавува дека треба Џила да добие 5 меча бан, заради тоа што славел иако постигнал гол со рака! :uvo: Баш ме интересира што има да кажи Марадона на оваа казна![]()