А
Адриано
Гостин
Не краде туку 1 се наоѓа одма до 2 на тастатурата!11 a ne 12 krades 1milion
како што се мешаат многу често М со Н!
Ама сепа и да краде вистината е таа Ибракадабра е најплатениот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не краде туку 1 се наоѓа одма до 2 на тастатурата!11 a ne 12 krades 1milion
Не разбирам како некој знае дека е трансферот промашен кога Кварезма не изиграл уште ниедна утакмица?Што може да се каже за Досена , дечкото освоил титула Светски Првак со Италија 82ра каде греел клупа ( а вика Кваресма не игра за Португалија ) , нема играно за некој голем клуб , мислам дека има една титула во Серија А со Торино , моментално работи како аналитичар за Раи и мрчи безвезни работи , благе везе нема ни од тоа . Никакво значење ми нема неговава изјава . Минатата година Кваресма беше еден од најзаслужните што Порто освоија титула , имаше преку 40 асистенции за неговиот поранешен клуб , што е премногу , неговото време допрва доаѓа .
ОД кој има пренос во Недела во 15:00?
Во прва минута од утакмицава ко што заприметив,невиден баксуз :Sи Станкович се повреди, и тоа цел месец![]()
Многу повреди на стартов на првенството..Во сите екипи..И во Јуве и во Милан, ете сега и во Интер..![]()
Не знам чоек..Еве конкретно за Јувентус, од почетокот на пријателските се повредија (кој на подолго, кој на покусо):Трезеге,Андраде,Киелини,Каморанези,Недвед,Маркизо,Григера,Сисоко и уште некој ако имам заборавено..Арена изгледа се терените..Гладијатори!:pos2:што им прават на играчите не ми е јасно ... да не ги тераат да орат нива ненормална е работава со повредите
Да не заборавиме дека Станкович и Ибрахимович му донесона 3 скудета (едно по административен пат) на Интер.Јас од на Гатузо повредата сум задоволен да ви кажам право па и од на Пипо.Ионака ни е ''мала бара многу крокодили'' на тие позиции нека не се ствара гужва за џабе нека олабаат малцеНека игра Фламини наместо Гатузо и било кој од троицана место Пипо
а да сум за Интер и за Станкович би бил среќен,не ми е јасен тој човек последнава година,или игра некоја улога што јас не ја уочувам или не знам што е работава,ама не е ни пола од тоа што го памтам.