Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе видите дека Пато вечер ке биде како изгубен на терен.Остајте он шо се пува дека ќе дадел 2 гола.Млад е уште и затоа збори такви глупости.

Ne bese izguben na teren, tuku gi izgubi pola od odbranata na Napoli, po 2, 3 go cuvaa ama DZABE!!!!!

Ќе видите дека Пато вечер ке биде како изгубен на терен.Остајте он шо се пува дека ќе дадел 2 гола.Млад е уште и затоа збори такви глупости.
Уште мислиш вака или го промени мислењето ...:pipi:

Интересно ова анкетава :)

Интер - 0
Јувентус - 1
Милан - 11
Рома - 1
Лацио - 0
Фиорентина - 0

Да, да погодувате... девојки кои гласале за тимот...

Милан победи дома... Утре снег очекувајте во цела Македонија и пошироко. :)

Интересно ова анкетава :)

Интер - 0
Јувентус - 1
Милан - 11
Рома - 1
Лацио - 0
Фиорентина - 0

Да, да погодувате... девојки кои гласале за тимот...

:pos::pos::pos::pos::pos:
Анкетава ме потсети на сцента со каменувањето од Monty Python's - Life of Brian, кога девојките не смеат да присуствуваат ама купуваат бради, земаат камења и резултатот од тоа повеќето го знаеме :vozbud:

Не сум анти-феминист фала Богу ама ова ме насмеа. Убаво е што има се повеќе девојки што гледаат фудбал. Било какви и да се причините за тоа... :jaj:

:pos::pos::pos::pos::pos:
Анкетава ме потсети на сцента со каменувањето од Monty Python's - Life of Brian, кога девојките не смеат да присуствуваат ама купуваат бради, земаат камења и резултатот од тоа повеќето го знаеме :vozbud:

Не сум анти-феминист фала Богу ама ова ме насмеа. Убаво е што има се повеќе девојки што гледаат фудбал. Било какви и да се причините за тоа... :jaj:

не бее... само ми е криво што нема вакви:

interwee8.gif
interwee8.gif
interwee8.gif
interwee8.gif

FORZA MILAN
:):):):):):):):)
znaat devojkite za kogo da glasaat:vozbud:

Да, гласаат за Кака. :pipi:
И за Пато ќе гласаат, и тој убавец и шминкерче е ваљда. :)

оооо Форца, си знаат женските што е добро ем убаво! :pipi:
а иначе јас си го обожавам цел тим на Милан, не фудбалерите не дека Милан нема некои фудбалерчиња што ми се допаѓаат, но го сакам комплетно тимот .
Ама мислам повеќето девојки го сакаат нормално Кака игра во Милан па за Милан навиваат (порано за Шева), или К.Роналдо па за Манчестер, Фабрегас па ај за Арсенал, Виктор Валтес па Барса.....
Знам многу девојки што се за Милан (вајда имаме најубави фудбалери :) Kaka, Неста, Гуркуф, Гила, Малдини...) , знам некои за Јуве (ех Трезеге) и за други тимови, али ниедна не знам што е за Интер :pos2: вајда треба некој поубав играч за да ја привлече женската популација Ибрахимович не го бива баш

Интер богами печен е пак да биде шампион.

16.01.2008 20.00
Roma-Torino
Fiorentina-Ascoli
Sampdoria-Cagliari
Catania-Milan
17.01.2008 20.30
Inter-Reggina

sve 1-ovi ke izlagat

интер како и секогаш само во лига може нешто да направи.не се они како милан да освојуваат лига на шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom