Ѓорче 1932
тој сум...
ако не ти е нешто јасно кажи???? уште немате повеќе скудета не летајте многу уште не сте поуспешни-НИКАДЕ!!! :baeh:
Oд следната сезона пред вас избиваме по бројот на освоени СКУДЕТА......:helou::helou::baeh::baeh::baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако не ти е нешто јасно кажи???? уште немате повеќе скудета не летајте многу уште не сте поуспешни-НИКАДЕ!!! :baeh:
Ејјјјј брат ... стварно ... може да ни даете еден трофеј од серија Б на заем ? Ни фали ЕДЕН за сите да ги имаме ... али неможеме да стигнеме на тоа НИВО !
Абе ти се читаш, си токму? Како бе не бил многу, од кога постојат граници во офсајдите, многу, малку...офсајд си е офсајд.
Значи пак дојде на мое, на Милан му давале зезнати пенали.
Што дека Милан тепал 3-4 разлика бе, пак ќе му дојдеше Болоња да го тепа на домашен терен, после некое коло играше нерешено со Реџина, пак нерешено со Џенова дома, па пораз од Палермо, нерешената со Лече итн...
На крајот на краиштата Интер има 65 гола дадено, а 27 примено. Милан има 66 дадено, а 32 примено. Блиц прашање, тука ли ти се тие победи со 3-4 разлика ???
Јас не живеам во минатото, па да ти расправам што Интер освојувал кога дедоми се борел на австриска граница. Само луѓето што немаат иднина живеат во минатото, барајќи аргументи од истото, а сегашноста е ова, сакал или не, нема бегање.
извини брат ама секој тим низ секоја сезона има и добри и лоши утакмици неможе 38 /38 да тепа ,а за тоа што имаме киксови прашај ги тие од милан и некои клучни повредени играчи.
извини брат ама секој тим низ секоја сезона има и добри и лоши утакмици неможе 38 /38 да тепа ,а за тоа што имаме киксови прашај ги тие од милан и некои клучни повредени играчи.
In 1908 the club experienced a split caused by internal disagreements over the signing of foreign players, which led to the forming of another Milan-based team, Internazionale. Following these events, Milan did not manage to win a single domestic title until 1950-51. In 1963 they ensured their first continental title, winning European Cup beating Benfica in the final. This success was repeated in 1969, and followed by an Intercontinental Cup title the same year. Following retirement of Gianni Rivera, Milan started a declining period, during which they were involved in the 1980 Totonero scandal and were relegated to Serie B as punishment, for the first time in their history. The scandal was centred on a betting syndicate paying players and officials to fix the outcome of matches. Milan quickly returned back to Serie A, but returned to Serie B only one year later as they ended their 1981-82 Serie A campaign in the relegation zone .
Да чујам ?
ЈА брат неам комплекси од Б лигашки екипи .... Вие имате од нас ...
Еве види го Феномен ... од што нема што да пише како аргумент спамира ZERO TITOLI !!!
Ке ми одговориш асално или пак за ЛШ ке просераваш ?
Па кога цел пензионерски тим ви зависи од само еден и единствен играч,што да кажеме повеке не знам..Со овој без врска муабет,сам се закопуваш,трај си само и голтај ја прашината...:helou:
Епа затоа ќе признаеш дека во оваа и во минатите сезони Интер едноставно беше подобар тим од Милан, а не да плачеш кој-колку утакмици ги изиграл на ниво, кој дал повеќе голови, кој имал повеќе нерегуларности, кој бил повреден итн...
не плачеме ние за ништо ,вие сеуште не сте подобри па да се секираме,како и да е општо зборено Милан е поуспешен од Интер.Анбливбл???-Билив ит!:baeh::helou:
Ти си имаш сериозен проблем. Кога ќе научиш да постираш како нормален човек, кога ќе научиш да водиш правилна конверзација, тогаш ќе размислам дали ќе се впуштам во муабет со тебе. До тогаш, седи со здравје.
Серија Б друже,СЕРИЈА Б !!!
ае фала шо ми кажа не знаев.да знаеше да прочиташ меѓу редови ке сватеше шо прашувам.ШИНТЕР!!!!!!!!!!!!
Не ти држи вода ова......ама ај нека ти биде......:uvo::uvo: