Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не памтам кога сте биле вака агресивни со интер ,сам се негираш! додека интер го немаше и вас ве немаше,а ние сме за милан и сега кога не освои ништо сам гледаш ! Прауд ту би а Миланиста!:toe::baeh::helou:

Абе море ... Иди читни си го Фан клубот БИЛАН ... и гледај дека после секој пораз ... судиите ви биле криви , Анчелоти бил крмак , повреден ви бил цел тим , пенал немало , Кака не играл, ова , она ....

И иди до Фан клуб Интер и види дали има такво просеравање ...

Најпоштено си признаваме пораз и со ЧИСТ образ играме на секоја утакмица ... и пак ке кажам ... никад не не шутнале од серија А ради местење ! :baeh::baeh:

ние одсекогаш сме биле јаки во ЛШ не сери глупости дека сме се вртеле за сериа А да беше така немаше да имаме толку трофеи во ЛШ а и во серија А колку што знам уште не сте пред нас :toe:.не се напињај знам дека те болат тие 45 години :salut::toe: извини :baeh:

Кајгана форум > Спорт > Фудбал > Италијанско првенство

Повели ... Ако не си доволно писмен или имаш проблеми со видот ...

пс:Најдолг пост меѓу шампионите на Италија има Билан со 42 год ..

АДриано тука негде си брат =) ? Ај информации =) :pos2::pos2:

Абе море ... Иди читни си го Фан клубот БИЛАН ... и гледај дека после секој пораз ... судиите ви биле криви , Анчелоти бил крмак , повреден ви бил цел тим , пенал немало , Кака не играл, ова , она ....

Најпоштено си признаваме пораз и со ЧИСТ образ играме на секоја утакмица ... и пак ке кажам ... никад не не шутнале од серија А ради местење ! :baeh::baeh:

хехе,можеби признавате пораз али не признавате кога тепате со трикови+би ви препорачал да го купите Кире Лазаров за да ви дава голови со рака-срам !!!Никој не може да јаде гомна за Милан се знае кој е главен тука.+немате ни 1 италијанец у прв тим а се водите како италијански клуб. ако сакаме ке местиме ништо не ни можете ,пази да не му кажам на Берлускони да сврти некој број па да го снема интер,хаааааааааааахаха ПС- НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ !!!:baeh:

Море......ај да не почнам да врегам сега,жити се,не ми е до карање,ама стварно си недоквакан,темава се вика ИТАЛИЈАНСКО ПРВЕНСТВО,а не со некое друго име............така да ако сакаш да билдаш постови слободно влези на Фан-клуб ББИЛАН и теши се со останатата екипа,не тука само на стара слава сте некој и нешто......

хехе,можеби признавате пораз али не признавате кога тепате со трикови+би ви препорачал да го купите Кире Лазаров за да ви дава голови со рака-срам !!!Никој не може да јаде гомна за Милан се знае кој е главен тука.+немате ни 1 италијанец у прв тим а се водите како италијански клуб. ако сакаме ке местиме ништо не ни можете ,пази да не му кажам на Берлускони да сврти некој број па да го снема интер,хаааааааааааахаха ПС- НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ !!!:baeh:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:И дефинитивно.......не ти е лесно !!!!

нема врска дека беше офсајд и да беше не беше многу.можеби сум заборавил ако не казувам не зборам навијачки и на милан му даваа некои зезнати пенали ама после милан тепаше со по 3-4 разлика,да бев за интер ке се срамев најискрено.а тоа за лацио немој греота се двапати ги тепаме со по 3+ така да и 1 гол помалку не е страшно.воопшто не ми е мака освојувајте го скудетото уште 10 години ако сакате и радувајте се амаааан само не плачете сите добро знаат кај беше интер пред скандалот :toe::pos2: не треба да минусирам ништо да не беше повреден кака ке бевме 10 бода пред вас 100 % али ајде имате среќа.нема глупости тука се ти е очигледно,сам знаеш дека е така.треба да ја видиш сликата на автобусот на милан кога се враќаа од Атина со трофејот од ЛШ и да прочиташ што пишува на тоа што држи гатузо...ах беее гревчињааа сте начекале лоша сезона на милан и кренавте глави одма ...ццц

Абе ти се читаш, си токму? Како бе не бил многу, од кога постојат граници во офсајдите, многу, малку...офсајд си е офсајд.
Значи пак дојде на мое, на Милан му давале зезнати пенали.
Што дека Милан тепал 3-4 разлика бе, пак ќе му дојдеше Болоња да го тепа на домашен терен, после некое коло играше нерешено со Реџина, пак нерешено со Џенова дома, па пораз од Палермо, нерешената со Лече итн...
На крајот на краиштата Интер има 65 гола дадено, а 27 примено. Милан има 66 дадено, а 32 примено. Блиц прашање, тука ли ти се тие победи со 3-4 разлика ???

Јас не живеам во минатото, па да ти расправам што Интер освојувал кога дедоми се борел на австриска граница. Само луѓето што немаат иднина живеат во минатото, барајќи аргументи од истото, а сегашноста е ова, сакал или не, нема бегање.

Кајгана форум > Спорт > Фудбал > Италијанско првенство

Повели ... Ако не си доволно писмен или имаш проблеми со видот ...

пс:Најдолг пост меѓу шампионите на Италија има Билан со 42 год ..

АДриано тука негде си брат =) ? Ај информации =) :pos2::pos2:

молим те да ми простиш стварно по некогаш ја кажувам вистината и ќе ти спомнам ЛШ ,извини што длабоко те повредив не се нервирај и не бегај од реалноста сигурно немаше да ти смета што зборам за ЛШ ако и вие имавте уште некоја титула нели?!:baeh::helou::toe: мене ме боли што тепате у сериа А -ти казав ако сакате уште 100 години освојувајте !:tapp:

И ? што ако немаме итаљанец ?

Знаеш зашто се вика клубот ФЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ ? Знаеш жими очи ...

Кои трикови ? Ајде кажи ... имаш некој доказ или ? Ако имаш муда да ги спориш пеналите и головите од офсајд ... прво погледни си во твојот ДВОР .

Кај сте главни бе ?

2009 Inter 2008 Inter AS. Roma 2007 Inter AS. Roma 2006* Inter AS. Roma

Главни сте ...

A.C. Milan
17 1901, 1906, 1907, 1951, 1955, 1957, 1959, 1962, 1968, 1979, 1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004
Inter
17 1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009

Не јадете ... НОТ !

Italian Cup 5 (1939, 1978, 1982, 2005, 2006)
Italian Super Cup 4 (1989, 2005, 2006, 2008)

Italian Cup 5 (1967, 1972, 1973, 1977, 2003)
Italian Super Cup 5 (1988, 1992, 1993, 1994, 2004)

УАУ каква доминација од страна на Милан

И за крај ...

Associazione Calcio Milan

logo_milan.gif
Foundation year: 1899
Original shirt colors: red, black and white
Alternate shirt colors: white, red and black

со

Internazionale Football Club

logo_inter.gif
Foundation year: 1908
Original shirt colors: blue, black and white
Alternate shirt colors: white, blue and black

ПОУСПЕШНИ СТЕ ????

само напред лажете си се нема проблем само продолжи така и тешете се со сериа А,ве видовме колку сте јаки одма ја посрамотивте италија ке ни земеа и едно место во европа поради вас,Гревчиња!:pos2: 4ца Милан + знам што значи интернационале-тогаш зошто играте во италија идете во Сериа Интернационале дел мондо хххххххххххххххххххххххххахаха

само напред лажете си се нема проблем само продолжи така и тешете се со сериа А,ве видовме колку сте јаки одма ја посрамотивте италија ке ни земеа и едно место во европа поради вас,Гревчиња!:pos2: 4ца Милан + знам што значи интернационале-тогаш зошто играте во италија идете во Сериа Интернационале дел мондо хххххххххххххххххххххххххахаха

ТИ ова со сиот памет го пишуваш или си надуван во моментов......:uvo::uvo:

Зашо курот ми е голем и сакаме да курчиме Биланези ....

Ебате дечиштата ...као папагали сте бе ... исто повтарате цело време ....

Дај ми асални аргуменети во СКЛАД со темава како Милан е поуспешен од Интер и како Милан доминира во *Читај тема* ..

Ја реков и пак ке речам ... да си Јувентино па да аргументираме до задутре за cons & pro's али вака џабе ,,:drk::drk:

Заради екипи од (а)рома, ’билан, џубе, не сум среќен што тепаше Интер. Нај неинтересно првенство стана... Слаби конкуренти имаме, после се чудиме зошто не покажуваме резултати во Европа.

ТИ ова со сиот памет го пишуваш или си надуван во моментов......:uvo::uvo:

ако не ти е нешто јасно кажи???? уште немате повеќе скудета не летајте многу уште не сте поуспешни-НИКАДЕ!!! :baeh:

ако не ти е нешто јасно кажи???? уште немате повеќе скудета не летајте многу уште не сте поуспешни-НИКАДЕ!!! :baeh:

Ејјјјј брат ... стварно ... може да ни даете еден трофеј од серија Б на заем ? Ни фали ЕДЕН за сите да ги имаме ... али неможеме да стигнеме на тоа НИВО !

Зошто не се задржуваш на муабетот помеѓу мене и тебе ? Ајде навратисе страница наназад...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom