- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Интераш у душа и срце!!!!и си глеам ја инсерти и голчиња..немај ти гајле...важно ИНТЕР ШАМПИОНИ, милан лампиони...:pos2:
абе може е шампион ама и на к**ов е лампион
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интераш у душа и срце!!!!и си глеам ја инсерти и голчиња..немај ти гајле...важно ИНТЕР ШАМПИОНИ, милан лампиони...:pos2:
Најјака утакмица
![]()
Пристигна новиот Пато007, со смајли постовите. Ти знаеш да читаш бе ? Нели гледаш во која тема се наоѓаш?
Ова ти е италијанско првенство, првенството кое има еден лидер што ве гуши во прашина цели 4 години и првенството во кое некој сонува за победа над Болоња и Џеноа...
oф леле најголемиот фан на интер ми кажува нешто .. иди бегај бе траму од 36 утакмици што ги има изиграно интер само 2 имаш гледано:uvo: и после ти ќе ми кажуваш интер шампион бла бла бла бла..најмалку од тебе очекував цитат![]()
леле брат немој не ме радуј еј:pos2:,незнам како можеш да кажеш дека интер не гушат во италија кога знаеме како тепаат,или на јуве ке му најдат некои неправилности и одма на интер титулата или на милан ке му дадете гол со рака и ке се фурате или ке го купите судијата кога игра милан-да потсетам Торино-Милан 2-2 кога заврши на многу италијански спорт сајтови пишуваше дека бил подкупен зашто им даде на торино пенал без ништо а на милан чист пенал не го досуди,така да ,да не беа скандалите сеуште ке игравте за 5 место со лацио киево итн...барем не збори+дури сеа не стигнавте во скудетаи да не заборавите аталанта што ви направи оваа сезона
![]()
Оф леле, што живеете бе вие ?
Прво и основно, како така се гушите вие долги години, ако има некои неправилности бујрум нека го тужи некој Интер на суд, а не тука маалски муабети дрн, дрн.
Знаеш да изедеш бајги работи, а не спомнуваш дека во првата утакмица Милан на Интер му даде гол од чист офсајд, не кажуваш за пеналот против Киево кога Кака беше фаулиран надвор од шеснаесетник, ќутиш за голот против Лацио кога Бекам беше во офсајд, и за милион контроверзни ситуации ... а ми пишуваш за некоја теорија на заговор за пенал против Торино.
Ако толку ти е мака, еве, Интер имаше 2 нерегуларни голови, против Сиена и Милан, минусирај по еден бод, ако сакаш минусирај и 6, пак сте зад нас, пак дишеш прашина...
И да знаеш, нас не ни е во стил да се бориме за 5то место. Одите гледајте ја утакмицата на Милан со Албанија, не туку само лупајте глупости, за друг пат ќе размислам дали ќе реплицирам.
Zero titoliПази сеа ... *рандом Биланез* ке те праша колку титули имаме во ЛШ :pos2::pos2::pos2:
Не вреди бе
Оф леле, што живеете бе вие ?
Прво и основно, како така се гушите вие долги години, ако има некои неправилности бујрум нека го тужи некој Интер на суд, а не тука маалски муабети дрн, дрн.
Знаеш да изедеш бајги работи, а не спомнуваш дека во првата утакмица Милан на Интер му даде гол од чист офсајд, не кажуваш за пеналот против Киево кога Кака беше фаулиран надвор од шеснаесетник, ќутиш за голот против Лацио кога Бекам беше во офсајд, и за милион контроверзни ситуации ... а ми пишуваш за некоја теорија на заговор за пенал против Торино.
Ако толку ти е мака, еве, Интер имаше 2 нерегуларни голови, против Сиена и Милан, минусирај по еден бод, ако сакаш минусирај и 6, пак сте зад нас, пак дишеш прашина...
И да знаеш, нас не ни е во стил да се бориме за 5то место. Одите гледајте ја утакмицата на Милан со Албанија, не туку само лупајте глупости, за друг пат ќе размислам дали ќе реплицирам.
нема врска дека беше офсајд и да беше не беше многу.можеби сум заборавил ако не казувам не зборам навијачки и на милан му даваа некои зезнати пенали ама после милан тепаше со по 3-4 разлика,да бев за интер ке се срамев најискрено.а тоа за лацио немој греота се двапати ги тепаме со по 3+ така да и 1 гол помалку не е страшно.воопшто не ми е мака освојувајте го скудетото уште 10 години ако сакате и радувајте се амаааан само не плачете сите добро знаат кај беше интер пред скандалот:pos2: не треба да минусирам ништо да не беше повреден кака ке бевме 10 бода пред вас 100 % али ајде имате среќа.нема глупости тука се ти е очигледно,сам знаеш дека е така.треба да ја видиш сликата на автобусот на милан кога се враќаа од Атина со трофејот од ЛШ и да прочиташ што пишува на тоа што држи гатузо...ах беее гревчињааа сте начекале лоша сезона на милан и кренавте глави одма ...ццц
Жими мајка за првиот болд
Типично за билански - вториот болд и научи да живееш во сегашноста а не во минатото
Лоша сезона на Милан ??
Ало брат ... ЧЕТРИ СЕЗОНИ по ред ви земаме скудето ... Ај јувентус ... сериа Ж беа ... па им отидоа пола играчи ... али вие бе што ? Немате БУЏЕТ ? немате играчи ? Што ?
4 год. го сисате по ред ...
Крај , End of discussion .![]()
ццц абе барем не збори молим те зашто сте такви само да се кажело нешто а вистината кај е,од 2003 до 2007 милан 2 пати освои ЛШ и еднаш во финале 2005 .да не го спомнувам интер тука ке соберам гревови.се гледа дека интер не се навикнати да освојуваат трофеи одма се кренаа до небо а што да кажеме ние со 7 титули од лш?! ало брат 45 години не сте виделе како изгледа Трофејот од ЛШ хахахахахаха(4 побрзо ке поминат од 45)
Ние друже сме со Интер и во добро и во лошо,вие сте за ББилан само кога ке земе титула.............така да се гледа кој е поголем грев.....не се мести за пеналчиња и не ја сери темава со детски постови......
Која вистина бе ? Си освоил лига на шампиони ? ме боли КУР ... темава се вика Италјанско првенство ... КАЈ сте освоиле италјанско првенство ? 2005 ? 2006 ? 2007? 2008 ? 2009 ? КОГА ?
Ја пак ти кажав .... Ти као и секој лузер од Милан ... прво го дрвевте за *колку титули имате во Серија А* ... па од коа го спушевте на тоа ... прејдовте на ЛШ ... После ке биде *Кој е ПРЕМИЕР на Италија а ? а ? а?*
Темава е за Италијанската Серија А ... Каде што КОЈ ДОМИНИРА ВО ПОСЛЕДНИВЕ 5 години ? МИЛАН ? Доминарате у Калчополи ...вп Калчо лига не доминирате
Да си фан на Јуве па да се караме до задутре може .... Вака ништо ...