- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Честитки на Бинтер за титулата! Следната сезона мислам дека е ред Билан да освои.![]()
:pos2::pos2::pos2:
Aх пусти комплекси =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитки на Бинтер за титулата! Следната сезона мислам дека е ред Билан да освои.![]()
Провинцијалски комплекси:icon_neut:pos2::pos2::pos2:
Aх пусти комплекси =)
Провинцијалски комплекси:icon_neut
Колку е убаво да бидеш 4 пати првак по ред во Сериа А.
Ќе испадне како Лион во Франција кој беше 8 пати Шампион.
Милан и Јуве ќе треба да почекате уште едно 5-6 сезони за да дојдете и вие на ред.
Досадно ви е што имате 17 титули, ПА ЈАС ШТО ДА КАЖАМ ЗА МОЈТЕ 27 ХАХАХА. Мене не мие досадно сакам уште.Досадно стана веќе, четири ли се по ред ?
CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOIII !!!
Следната сезона ке се јадеме.Досадно ви е што имате 17 титули, ПА ЈАС ШТО ДА КАЖАМ ЗА МОЈТЕ 27 ХАХАХА. Мене не мие досадно сакам уште.Следната сезона ке се јадеме.
Досадно ви е што имате 17 титули, ПА ЈАС ШТО ДА КАЖАМ ЗА МОЈТЕ 27 ХАХАХА. Мене не мие досадно сакам уште.Следната сезона ке се јадеме.
Па сигурно ако кажам 29, ке критикувате 2 открадени, затоа кажав толку.Kista мисли 29 имате :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ебати навивачите ни сами не знаат колку титули имаат
Колку се ? 29 или 27 ? или 2 + 27 крадени ?
Ае =)
Поздрав од *шампионите* и пријателски совет =)
Менувајте тренер =)
Аман беKista мисли 29 имате :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ебати навивачите ни сами не знаат колку титули имаат
Колку се ? 29 или 27 ? или 2 + 27 крадени ?
Ае =)
Поздрав од *шампионите* и пријателски совет =)
Менувајте тренер =)

Па сигурно ако кажам 29, ке критикувате 2 открадени, затоа кажав толку.
Абе и да кажам 25 да се, многу се, треба многу уште за да стигнете како нас. Жалам многу е.
Мислиш 16 чисти и една гратис17 ЧИСТИ со 29 *никој не знае колку чисти*

Ццц, не сте играле во ниска лига и пак немате повеќе од Јуве+Фактот што Интер е единствениот тим кој што не играл во НИСКА лига ... Го прави уште послатко =)