Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Провинцијалски комплекси:icon_neut

Сам се нудиш на ремет =) Не биди 12 год. дете и поштено признај пораз(3то место или кое и да сте)

Цела сезона тиња ја играте ... без кака неможевте победа да сврзете неколку кола по ред додека Интер има 2-3 порази и 3-4 нерешени преку цела сезона а од големите тимови има изгубено 1 од милан и 1 нерешена со Рома ...

Според тебе друг треба да ја освои титулата ?

Досадно стана веќе, четири ли се по ред ?

CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOIII !!!

Колку е убаво да бидеш 4 пати првак по ред во Сериа А.
Ќе испадне како Лион во Франција кој беше 8 пати Шампион.
Милан и Јуве ќе треба да почекате уште едно 5-6 сезони за да дојдете и вие на ред.

Колку е убаво да бидеш 4 пати првак по ред во Сериа А.
Ќе испадне како Лион во Франција кој беше 8 пати Шампион.
Милан и Јуве ќе треба да почекате уште едно 5-6 сезони за да дојдете и вие на ред.

ај излези на воздух малце надвор да те фати.зашо последен пат славиш за подолг период.ајт:salut:

Досадно стана веќе, четири ли се по ред ?

CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOIII !!!
Досадно ви е што имате 17 титули, ПА ЈАС ШТО ДА КАЖАМ ЗА МОЈТЕ 27 ХАХАХА. Мене не мие досадно сакам уште. :) Следната сезона ке се јадеме.

Досадно ви е што имате 17 титули, ПА ЈАС ШТО ДА КАЖАМ ЗА МОЈТЕ 27 ХАХАХА. Мене не мие досадно сакам уште. :) Следната сезона ке се јадеме.

Од премногу мака почна и да не ги сваќаш речениците како што треба :smir:. Знаев дека некој ќе фати ваков синдром, интересни реакции во секој случај.
А сега подетално:
Значи реков дека е досадно поради тоа што освојуваме 4 титули по ред. 4 години-4 скудета. Затоа ми е досадно што немаме некоја добра конкуренција во последниве години (ај само Милан да го споменам како достоен конкурент).
Толку, џабе да ви посакувам среќа, би ви посакал да направите поконкурентен тим и да земете подобар тренер, зошто среќата не може да ве служи цела сезона.

Kista мисли 29 имате :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ебати навивачите ни сами не знаат колку титули имаат

Колку се ? 29 или 27 ? или 2 + 27 крадени ?

Ае =)

Поздрав од *шампионите* и пријателски совет =)

Менувајте тренер =)

Ае =)

Менувајте тренер =)
Па сигурно ако кажам 29, ке критикувате 2 открадени, затоа кажав толку.

Абе и да кажам 25 да се, многу се, треба многу уште за да стигнете како нас. Жалам многу е.

Ае =)

Менувајте тренер =)
Аман бе :vozbud:

Па сигурно ако кажам 29, ке критикувате 2 открадени, затоа кажав толку.

Абе и да кажам 25 да се, многу се, треба многу уште за да стигнете како нас. Жалам многу е.

Брат најискрено =)

17 ЧИСТИ со 29 *никој не знае колку чисти*

Ти што би избрал =) ?

+Фактот што Интер е единствениот тим кој што не играл во НИСКА лига ... Го прави уште послатко =)

17 ЧИСТИ со 29 *никој не знае колку чисти*
Мислиш 16 чисти и една гратис :)

+Фактот што Интер е единствениот тим кој што не играл во НИСКА лига ... Го прави уште послатко =)
Ццц, не сте играле во ниска лига и пак немате повеќе од Јуве :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom