_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.319
Фосил, го заборави и калчополи кое што многу го ослабна италијанскиот фудбал. Не е провокација, искрено, верувам ќе се сложите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
константното гледање филмови вторник среда ти помогна да ги смислиш досеткиве нели ... се гледа дека е тренирано.
или си имавте колегиум миланези и вака си се тешевте за да ви биде подобро во уште една ваша никаква сезона (со кака и роналдињо во тим ).
уствари ај заеби и мене сега ќе ми биде досадно![]()
![]()
дајте некој предлог за добар филм да имам што да правам кога има ЛШ
чекич сум рекол многу пати дека кога Милан оди во ЛШ оди да освои, а не само да се каже дека учествувале и толку... ако се задоволувате само со учество ваш проблем, ама јас не би можел тимот секоја год во лш да го гледам и до никаде да не стига, подобро нека паузира ама нека има добро историја и светла иднина во ова натпреварување... а верувам дека Милан го поседува тоа
До некаде се сложувам со тебе во постот. Моето размислување за Лигата на Шампионите, е се освен трофеј е еднакво на пораз, дали Интер ќе испадне во 1/8 1/4 или 1/2 мене ми еднакво на пораз, само што оваа ситуација веќе прераснува во навика и боли многу.
Милан поседува добра историја, нема никаква сегашност, а ако не ја променат трансфер политиката ќе нема и никаква иднина.
Барем дај направете ни услуга како екипа од ист град и дај те ни го Кака, еве ние ќе биде добродушни и ќе ви ги решиме проблемите во одбраната, ќе ви до дадема Самуел и Бурдусо.
Еднаш не забевте со Коку и Џули па мислам дека ќе бидеме изедначени.:pos2:

променета е трансфер политиката... сигурен сум во тоа а и во наредниве години ќе се осети тоа (се надевам позитивно)
инаку Милан веќе и бекови си планира, еден зема уште еден најверојатно ќе зима па ќе нема да ни требаат бурдисо и самуел, задржете си ги![]()
Еве во знак на добро соседските односи ќе ви дадеме и напаѓачи, пошто некако сте ми дефицитарни оваа сезона а Пипо е пред пензија, и тоа за цена од еден ќе добите уште еден гратис Крус+Креспо
Ваква понуда нема ни на тв шоп, и мислам дека е многу ферси:pos2::pos2:
Само пазете да не се изгорите со Агер (уште едниот што е на пат).
пс може некој да ми каже зашто не игра оној Матиони или како и да беше што го земвте во јануари што требаше да биде новиот Маикон, или јас слабо го пратам Милан

не е само агер... еве Милан на кого има фрлено око
инаку сите добро ја знаеме тактиката на Анчелоти, искуство пред младина, затоа не го гледаш Матиони :smir:
Абе иако сум фан на Јуве, ама бојан и пинокио да му го дајте, сите овие 3 не вредат за Пато.. Клинички докажано!!Еве во знак на добро соседските односи ќе ви дадеме и напаѓачи, пошто некако сте ми дефицитарни оваа сезона а Пипо е пред пензија, и тоа за цена од еден ќе добите уште еден гратис Крус+Креспо
Ваква понуда нема ни на тв шоп, и мислам дека е многу ферси:pos2::pos2:
Само пазете да не се изгорите со Агер (уште едниот што е на пат).
пс може некој да ми каже зашто не игра оној Матиони или како и да беше што го земвте во јануари што требаше да биде новиот Маикон, или јас слабо го пратам Милан
Значи гледам Италијанско првенство највеќе и навивам САМО за Интер, ама ич не ги сакам Италија ко репрезентација... Никогаш не сум ги сакал, едноставно тапа фудбал секогаш ми играле.
Вчера се покажа дека Англиската Премиер лига е еден голем чекор пред Калчото. Па кој што сака нека каже, 3-0 си е 3-0!
Во моментов во Англија се игра подобар фудбал...
Се надевам догодина ќе има шампион од Италија т.е. Интер! За друг не ни зборам, пацери се...
Се радуваат што Интер испаднал, а не сфаќаат дека откако Интер е надвор од ЛШ, слободно можат да си ги помножат со 0 шансите за скудето!
Се радуваат на 2ро место... блазе нив! :kesa::kesa::kesa:
Абе значи вие од Интер сте: Порастоше пилци, сјебаше квочке.
Од кога тоа сте вие единствена надеж на Италијанскиот фудбал во лигата на шампионите? Абе кој стигне ве посакува за противник и гледа шанса преку вас да помине понатака. Едни просечни екипи како Виљареал и Валенсија ги дочекаа своите моменти на слава со Интер. Во европски рамки, Интер не може да се мери ни со Јуве , ни со Милан, ниту пак со Рома.
Ај да не се навраќам сега на Хелсингборг доволно е...
Inter Fans Blast Jose Mourinho: Lusitanian Bluff, Leave Milan!
After their early Champions League exit, the disappointed Nerazzurri supporters put up an unequivocal banner at the Pinetina training complex yesterday…
Mурињо изглеа ги налутил интерашите...