Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Демек кај вас нема такви фанови ? секаде ги има...[/quote]
Не не кај нив 'нема' никако...
Не не кај нив 'нема' никако...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар си брат.. Бар си признаваш дека судиите годинава се во полза на Милан!! Браво Мајсторе!!И ако признаваш дека судиите годинава ке судат во полза на Милан, пизнај дека фаулот над Кака, не беше пенал..Тоа што минатата година судиите го правеа за Интер годинава така прават и за Милан.
Минатата година ние се буневме за тоа, годинава вие...
Демек кај вас нема такви фанови ? секаде ги има...

1.Незнам зашто да пукнам од мака , кога Интер е лидер, без ничија помош.
2.Јас некоментирам за „ненамерните“ грешки на судите, тоа го праваат сите ТВ станици, пушти скај италија и ќе видеш што се анализира...
нормално секој натпревар на твојот омилен клуб, јас несум нервозен, туку вие сте нервозни, зашто и покрај се , неможете да бидете таму кај што е мојот омилен клуб Интер.
Поздрав, и запрашајсе кој се нервира , тој што е прв или вториот.
ajde milan 2 liga nema taka kaj si videl so nepostoecki penali da pobedis nadvor i seria B tamu pripacas:baeh:
Тоа што минатата година судиите го правеа за Интер годинава така прават и за Милан.
Минатата година ние се буневме за тоа, годинава вие...
Буквално истите зборови ги имав употребено за судењето минатата сезона, ама . . .Мојот став за тие “спорни’’ситуации лани и оваа година го поткрепувам со малоунмноста не било кој освен здрав со памет човек да поверува дека некој би местел после Калчополи кога и најаките настрадаа.
Мене најлогично ми е дека судиите во Италија се нови неискусни и лесно подложливи на притисоци и авторитет на појаките фудбалери и клубови и тоа е се.

ajde milan 2 liga nema taka kaj si videl so nepostoecki penali da pobedis nadvor i seria B tamu pripacas:baeh:
Абе имаат 2 натпревари помалце не сери:pos2:![]()
Рома ?
година дена како го нема ти секое коло го бараш да му докажеш нешто тоа не само така,наликува на погорната состојба малце.Сеа ке пробам и ја да го кандисам да се вртаи чисто колку да не ја трпам ја неговата работап.с.@ Пеjо , Кој ситни трауми од Синдикат жити се, 100 пати го демантиравме, сезонава на дело и судиите тоа го направија, дури и за Калчополи 100 контрадикторности имаше напишано и даваше линкови кои само нему му одговараа ( Кико знае таа работа ) , затоа и реков штета што не е на форумов, интересни муабети ке имаше .

сакаш веруј сакаш не тие денови не ја ни отворав темата пошто не можев да постасам да ве исчитам ситеКај беше со овој став лани кога истото му го објаснував на Синдикат
Буквално истите зборови ги имав употребено за судењето минатата сезона, ама . . .![]()
.... и на крај тоа ке му дојде.ajde milan 2 liga nema taka kaj si videl so nepostoecki penali da pobedis nadvor i seria B tamu pripacas:baeh:
година дена како го нема ти секое коло го бараш да му докажеш нешто тоа не само така,наликува на погорната состојба малце.Сеа ке пробам и ја да го кандисам да се вртаи чисто колку да не ја трпам ја неговата работа![]()

Syn брат не биди толку сигурен дека Интер нема оформено свој систем сличен како онај на Моџи. Можеби Интер дирекно на своите натпревари од судиите добил 8 бода + 2 со овај против Катанија, но интересно е то шо Јувентус и Милан имаат по 7 и 8 бода минус соодветно поради судиски грешки. Можеби да не беа судиските грешки Интер пак ќе беше првопласиран сега, но истото може да се каже и за Јувентус пред 2-3 години.
Не тврдам јас дека Интер има оформено систем и манипулира со судиите, но никој не можи комплетно да ме убеди во спротивното. Зошто ова шо сега се случува на фудбалските терени е комплетно иста слика на тоа шо се случуваше пред 2-3 години со Јуве.
Ајде сега ти замисли дека наместо Интер да има 10 поени плус од судии истите да ги имаше Јувентус, а Интер згора на тоа да имаше 7 поени помалце поради судиски грешки. Како ќе реагираше ти на вакви судиски грешки?
Интер никогаш нема да биде казнет, ниту пак ќе излезат некои докази материјални како шо беа телефонските разговори на претходниот скандал. Нема шанси Морати да постапи толку глупаво и да се одвива некака нерегуларност сигурно добро испланирано е нејзиното прикривање.
Ама не се знај сепак за Морати се работи, се фати сега за скудетото и ги преврте очите извикувајки "My precious!". Така да не очекувајте лесно да се оддели од него.
Интер го одблокира резултатот со гол од офсајд. Не е спорна ситуација, ами чист офсајд. Само коинциденција ...
Bloody truth е али ајде... sd
И на пехарот долу можи да се напиши нештo во стилот
Copyright [SIZE=-1]Massimo Moratti 2004-2008, All right Reserved. My precious.[/SIZE]
Да вториот не беше спорен ама првиот го е*а натпреварот, така да незнајш катанија како ќе играше да не беше тој. После онаков гол едноставно не ти се игра појќе.
, игра со рака во шеснаесетникМислам дека е време за Интер да се префрли во Б-лига... Ова што го прават е невидено местење. Ај пеналот не беше пенал ај како и како... Ама Ибрахимович што ја прими топката со рака ја прими, па и уште гол даде и судијата невиде.... Катастрофа. Затоа не гледам Италјанско, оти премногу местат утакмици.
Дефинитивно после тоа што се случи на натпреварот мора да се превземат сериозни мерки. Ова веќе преминува во најголемиот срам на италијанскиот фудбал.
8 бода MISERY