Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
остајте бе глеате дека е неписмен!!шо се замарате?
Друго иаме за муабетење!!
Еве и да ја направат таа местенка Лацио да оди финале Интер да тепа.
Што ако Интер не победи со Милан и со Фиорентина, и Рома ја освои титулата,тоа ке значи дека за џабе ја наместиле со лацио и џабе го изгубиле купот(кој колку толку значи нешто).
И гледајте Реално на крајот од првенството Рома има да игра со Милан и со Јувентус и плус Лига на Шампиони тоа е дополнителен стрес кој ке му служи на Интер да го врати водството!
Кога сме веќе кај местење еве да речеме дека на Рома им треба победа против Јувентус и шо Јуве ке им ја даде така А?Ако им ја пуштат ке испадне на неписмениот работата ЈУВЕ МЕСТАЧИ!!!
остајте бе глеате дека е неписмен!!шо се замарате?
Друго иаме за муабетење!!
Еве и да ја направат таа местенка Лацио да оди финале Интер да тепа.
Што ако Интер не победи со Милан и со Фиорентина, и Рома ја освои титулата,тоа ке значи дека за џабе ја наместиле со лацио и џабе го изгубиле купот(кој колку толку значи нешто).
И гледајте Реално на крајот од првенството Рома има да игра со Милан и со Јувентус и плус Лига на Шампиони тоа е дополнителен стрес кој ке му служи на Интер да го врати водството!
Кога сме веќе кај местење еве да речеме дека на Рома им треба победа против Јувентус и шо Јуве ке им ја даде така А?Ако им ја пуштат ке испадне на неписмениот работата ЈУВЕ МЕСТАЧИ!!!
А бе другар,кажавме теорија како би можело да се одвива првенството викендов не рековме дека така ќе биде...Лацио ја тепаше Рома пред 2 кола иако многумина очекуваа да загуби со оглед на тоа дека Рома се бори за титула а Лацио беше означен како т.н.давеник според многу светски медиуми пред натпреварот.Добро де играше голема работа ако играше !!
Ама има да игра и со манчестер у гости и дома(само пазете пак да не си играат ракомет на Олд трафорд).
кажи ми ти мене другарче што ке се случи ако на рома и се повреди цела одбрана како на Интер па да видиме тогаш дали Рома ке се лепи секое коло се поблиску!!
Сега не сум сигурен дека ќе тепа од причина што се можни повеќе сценарија кои не се од спортска природа веќе познати кога се работи за Италија поготово кога се решава титула или борба за опстанок. Така е кој губи има право да плаче 1-2:wink::smir::pirat:Човек не е до тебе работава!!
На Јувенташиве уште не им е јасно како е можно без местење да се земе титула!
Неможат да си објаснат па сеа врзуваат 1001 теорија на заговор!
Првен викаа судиите не чинеле не знаеле да судат а неќна нив кога им попуштија одма знаеле да судат ама тоа ти е!Кој губи има право да се лути!
:pos2::pos2:Епа другарче, види вака една работа...Судиите нечинат тоа е факт!Од друга страна па досега на Интер во оваа сезона дали намерно или ненамерно му имаат многу дадено судиите(и сега одма ќе скокните за црвените картони)А за последното си во право, кој губи има право да се лути!:wink:Човек не е до тебе работава!!
На Јувенташиве уште не им е јасно како е можно без местење да се земе титула!
Неможат да си објаснат па сеа врзуваат 1001 теорија на заговор!
Првен викаа судиите не чинеле не знаеле да судат а неќна нив кога им попуштија одма знаеле да судат ама тоа ти е!Кој губи има право да се лути!
Абе како викаат у правото!
Додека не се докаже вината обвинетиот има право да се изјаснува за невин!
Вие го кркавте стапот и сеа ке се попалувате на една победа што ке ви донесе квалификации за ЛШ против Цементарница!