Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Одкаде поклонет? ти да не го поклони?
Ете Интер бела народ пак ја наместија ете тепавме сеа ке им го дадеме купот на Лацио ете Кико испадна вашето на Јуве стварно сме местеле!:tapp:

:)Брат, што ти сум јас нешто како трн во око или?Јас никаде не спомнав дека сигурно ќе ја наместат утакмицата, дека се местачи...

KikoMC напиша:
Da da, se slozuvam so tebe se e fikcija dodeka ne se dokaze sprotivnoto, toa e poveke od tocno(btw i jas taka vikav:wink:)Epa nie go krkavme stapot, gledajte sega vie da ne go krkate..Zosto vremeto e TRKALO..Chas si na dnoto chas na vrvot...Imaj go vo predvid toa..Ako si mestel Inter ke si plati, vo toa da bidis siguren..Ako ne sudot oficijalno, togas drug nacin, ama vazno nikoj dolzen ne ostanal

Јас само пишав дека АКО местел, ако не никому ништо...

Одкаде поклонет? ти да не го поклони?
Ете Интер бела народ пак ја наместија ете тепавме сеа ке им го дадеме купот на Лацио ете Кико испадна вашето на Јуве стварно сме местеле!:tapp:
Финтава со поклонувањето на гол не ти ја разбирам, незнам авторот што сака да каже со ова дело :pos:
Заврши 1:1 вечерва,а да тепаше Интер сеа ќе се правдавте дека не е наместена... затоа не скокајте одма ко петли не е само оваа утакмица сезонава.
За јаки сте јаки никој не го оспорува тоа, ама дека нема сомнителни утакмици и судиски одлуки сезонава неможе никој да ме убеди па незнам...неможе да биде чисто каде што се врти голема пара и каде што кладилници се спонзори на екипи и лиги,да гледаме малу реално на работиве.

Финтава со поклонувањето на гол не ти ја разбирам, незнам авторот што сака да каже со ова дело :pos:
Заврши 1:1 вечерва,а да тепаше Интер сеа ќе се правдавте дека не е наместена... затоа не скокајте одма ко петли не е само оваа утакмица сезонава.
За јаки сте јаки никој не го оспорува тоа, ама дека нема сомнителни утакмици и судиски одлуки сезонава неможе никој да ме убеди па незнам...неможе да биде чисто каде што се врти голема пара и каде што кладилници се спонзори на екипи и лиги,да гледаме малу реално на работиве.
Ај прочитај си го последниот пост па види што имаш пишувано!!

ПОради трагично загинување на наваивач на Парма сообраќајна несреќа бил прегазен од автобус

ПОради трагично загинување на наваивач на Парма сообраќајна несреќа бил прегазен од автобус
автобус кај што имало навивачи на јувентус:smir:

значи според сите постови од утакмицатта со парма до сега сите победи интер ги купил или им ги поклониле судиите така ? без разлика што од тој момент исто толку ако не и повеќе интер беше оштетуван од истите тие судии кој наводно ги купил ? и што морати без апсолутна никакво политичко влијание и никакба медиумска моќ за 1 месец станува алфа и омега во италијанскиот фудбалот , италијанското судство ... а до пред некое време беше предмет на исмевање во цела италија ?

ама и незнам што толлку сите се фаќаат за тој натпревар со Парма, Коуту играше со рака и беше чист пенал, незнам што контроверзно има тука? а башка што Коуту сам призна дека играл со рака во интервју наредниот ден.

Милан губи 2-0 од Аталанта не ми се верува!!А таман мислев се оправија!

значи според сите постови од утакмицатта со парма до сега сите победи интер ги купил или им ги поклониле судиите така ? без разлика што од тој момент исто толку ако не и повеќе интер беше оштетуван од истите тие судии кој наводно ги купил ? и што морати без апсолутна никакво политичко влијание и никакба медиумска моќ за 1 месец станува алфа и омега во италијанскиот фудбалот , италијанското судство ... а до пред некое време беше предмет на исмевање во цела италија ?

NE SITE. + GI ZABORAJ NATPREVARITE PRED PARMA.

btw. bravo Atalanta.
Osobeno Flokari,Langela i Kopola

NE SITE. + GI ZABORAJ NATPREVARITE PRED PARMA.

btw. bravo Atalanta.
Osobeno Flokari,Langela i Kopola

е да и значително се зголеми бројот на натпревари во кој интер е оштетен

е да и значително се зголеми бројот на натпревари во кој интер е оштетен

Da da , napadot e najdobra odbrana.
Te molam nemoj da mi kazvas deka inter bil osteten sezonava.
(golot na kamoranezi e isklucok od ova so go kazav, drugo nema)

чекич ти не сфаќаш!
Нели гледаш дека Морати имал платено да се мести до полусезона а за навакај изгледа немал пари:pos2:!
Милан катастрофа-очекувам Анчелоти и Манчини да си се изврзат сеа и заедно да одат во Вардар!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom