Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
остајте бе глеате дека е неписмен!!шо се замарате?
Друго иаме за муабетење!!
Еве и да ја направат таа местенка Лацио да оди финале Интер да тепа.
Што ако Интер не победи со Милан и со Фиорентина, и Рома ја освои титулата,тоа ке значи дека за џабе ја наместиле со лацио и џабе го изгубиле купот(кој колку толку значи нешто).
И гледајте Реално на крајот од првенството Рома има да игра со Милан и со Јувентус и плус Лига на Шампиони тоа е дополнителен стрес кој ке му служи на Интер да го врати водството!
Кога сме веќе кај местење еве да речеме дека на Рома им треба победа против Јувентус и шо Јуве ке им ја даде така А?Ако им ја пуштат ке испадне на неписмениот работата ЈУВЕ МЕСТАЧИ!!!

Исправка, Рома ИГРАШЕ СО ЈУВЕНТУС...ИЗГУБИ:smir:Минус еден, конкурент...Факт е дека Интер има многу потежок календар од Рома...

Што ако Интер не победи со Милан и со Фиорентина, и Рома ја освои титулата,тоа ке значи дека за џабе ја наместиле со лацио и џабе го изгубиле купот(кој колку толку значи нешто).
И гледајте Реално на крајот од првенството Рома има да игра со Милан и со Јувентус и плус Лига на Шампиони тоа е дополнителен стрес кој ке му служи на Интер да го врати водството!
Кога сме веќе кај местење еве да речеме дека на Рома им треба победа против Јувентус и шо Јуве ке им ја даде така А?Ако им ја пуштат ке испадне на неписмениот работата ЈУВЕ МЕСТАЧИ!!!

Rabotata e ako mozata da soberat uste nekoj poen od bratcinjata LAzio oti da ne gi soberat. Na inter ne vervam deka kupot mu znaci mnogu. Mislam deka sigurni poeni od lazio dobro bi im dosle. Zamisli pa slucajno da kiksnat i na ovaj mec so kje se sluci.

- ROMA - JUVENTUS 2 - 2
- JUVENTUS - ROMA 1 - 0
izgleda i ti nemas gledano mnogu fudbal sezonava :smir:

@Адриано не те бидува за режисер ...

какво местење чисти глупости . не го наместија натпреварот во 2002 овој ке го местат , и да победи интер не му е загарантирана титулата , треба да ги победи аталанта , милан ,фиорентина .... не гледам никаква логика во ова освен уште еден начин на италијанските медиуми да се омаловажи евентуален успех на интер ( прво беа судиите ама тоа некако не испадна како што посакуваа , сега интер мести со клубовите , бла бла бла .... )

Братче, Рома играше и со Милан и со Јувентус, сите дербија ги изигра сезонава.

Добро де играше голема работа ако играше !!
Ама има да игра и со манчестер у гости и дома(само пазете пак да не си играат ракомет на Олд трафорд).
кажи ми ти мене другарче што ке се случи ако на рома и се повреди цела одбрана како на Интер па да видиме тогаш дали Рома ке се лепи секое коло се поблиску!!

Добро де играше голема работа ако играше !!
Ама има да игра и со манчестер у гости и дома(само пазете пак да не си играат ракомет на Олд трафорд).
кажи ми ти мене другарче што ке се случи ако на рома и се повреди цела одбрана како на Интер па да видиме тогаш дали Рома ке се лепи секое коло се поблиску!!
А бе другар,кажавме теорија како би можело да се одвива првенството викендов не рековме дека така ќе биде...Лацио ја тепаше Рома пред 2 кола иако многумина очекуваа да загуби со оглед на тоа дека Рома се бори за титула а Лацио беше означен како т.н.давеник според многу светски медиуми пред натпреварот.
Само јас бев сигурен дека ќе тепа и ја изиграв единица сингл за одредена сума :) Сега не сум сигурен дека ќе тепа од причина што се можни повеќе сценарија кои не се од спортска природа веќе познати кога се работи за Италија поготово кога се решава титула или борба за опстанок.
Лацио е потценет премногу и тоа е факт,што далеку им го олеснува притисокот за да победат во дерби утакмиците,барем во последниве кола...заради тоа се овие муабети...
И ако стварно го следиш првенствово ќе знаеш дека смрди нешто и тоа нешто не е од вчера,да не се праеме на тошо :smir:

Човек не е до тебе работава!!
На Јувенташиве уште не им е јасно како е можно без местење да се земе титула!
Неможат да си објаснат па сеа врзуваат 1001 теорија на заговор!
Првен викаа судиите не чинеле не знаеле да судат а неќна нив кога им попуштија одма знаеле да судат ама тоа ти е!Кој губи има право да се лути!

Првен викаа судиите не чинеле не знаеле да судат а неќна нив кога им попуштија одма знаеле да судат ама тоа ти е!Кој губи има право да се лути!
Така е кој губи има право да плаче 1-2:wink::smir::pirat:

Утре е Д-Денот за Манчини.

Ајде Пандев хет-трик сега!!!

Мачини ciao!

:pos2::pos2:Епа другарче, види вака една работа...Судиите нечинат тоа е факт!Од друга страна па досега на Интер во оваа сезона дали намерно или ненамерно му имаат многу дадено судиите(и сега одма ќе скокните за црвените картони)А за последното си во право, кој губи има право да се лути!:wink:

Абе како викаат у правото!
Додека не се докаже вината обвинетиот има право да се изјаснува за невин!
Вие го кркавте стапот и сеа ке се попалувате на една победа што ке ви донесе квалификации за ЛШ против Цементарница!

Абе како викаат у правото!
Додека не се докаже вината обвинетиот има право да се изјаснува за невин!
Вие го кркавте стапот и сеа ке се попалувате на една победа што ке ви донесе квалификации за ЛШ против Цементарница!

и одма забораваат кој им ја одзеде единствената шанса за трофеј оваа сезона а интер добил помош на три натпревари и револуција се крена , потоа на двапати повеќе натпревари ги оштетија па сега не биле криви судиите интер сега ги купува клубовите. бла бла бла бла .....

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom