Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
не сто . 100000000000000 пати е подобар од панчев како играч како карактер ... ма не вреди ни да се споредуваат.

Да да..Се сложувам во тоа..Карактерно и на играчки кадар Пандев е многу покомплетен играч од овој предавников Панчев!

Ценам играчи што ги интересира само нивната работа а не препуцавање со секого.Пандев е модел за професионалец за разлика од Панчев кој што очигледно толку е љубоморен што Пандев е успешен што мора да се користи со ниски удари.Наместо да ги мотивира нашиве тој се понаша ко дете од 13 години на кое му е криво што му купиле на другарчето точак брзинец а он вози пони :pos::pos::pos:

Ценам играчи што ги интересира само нивната работа а не препуцавање со секого.Пандев е модел за професионалец за разлика од Панчев кој што очигледно толку е љубоморен што Пандев е успешен што мора да се користи со ниски удари.Наместо да ги мотивира нашиве тој се понаша ко дете од 13 години на кое му е криво што му купиле на другарчето точак брзинец а он вози пони :pos::pos::pos:

Да си ми жив и здраав!

Баш сеа размислуев за едно сценарио , а се однесуе за типична ситуација кога е во прашање Италија , наредно коло Лацио - Интер победа за Интер , а во 1/2 финалето од Купот со Интер , сосем случајно Лацио победува и се пласирува во Финалето каде у случај да игра со Рома која веќе има обезбедено пласман за Лигата на Шампионите Лацио и да изгуби во двомечот ке оди во натпреварувањата од УЕФА Купот . :toe:

Conspiracy

With just eight games of the season remaining, Inter currently hold a four-point lead over Roma at the top of Serie A.

Lazio potentially could have a big say in the title race, as if they were to beat, or draw with Inter tomorrow night, the gap at the top would tighten further. There have been conspiracy theories that Lazio may throw the game in exchange for Inter allowing them to win the Coppa Italia semi-final between the sides.

The Biancocelesti’s only realistic hope of qualifying for Europe is through the Coppa Italia, while many supporters do not want their bitter city-rivals Roma granted a Scudetto favour.

"No player goes on the pitch to lose,” insisted Mancini.

“We will go to Rome where we will face a full-strength team that is in great form, and we know it will be a very hard game. Whether we play well or not, we have to win at all costs

*Goal.com

Daaamn Italy !!!

Да е последно коло во италијанско ај да ја местат ама овака овоа што го пишуваш нема врска!!

Некако не ми се верува на гол.ком:toe::pirat:

Релана опција е ова нема што да веруваш или не што се се десило во Италија па ова ли е проблем можат да ја заташкаат така што би поминало неприметно
Сепак текстов е направен однапред како предупредување за Лацио да даде све од себе и да нема подмукли игри

Conspiracy

With just eight games of the season remaining, Inter currently hold a four-point lead over Roma at the top of Serie A.

Lazio potentially could have a big say in the title race, as if they were to beat, or draw with Inter tomorrow night, the gap at the top would tighten further. There have been conspiracy theories that Lazio may throw the game in exchange for Inter allowing them to win the Coppa Italia semi-final between the sides.

The Biancocelesti’s only realistic hope of qualifying for Europe is through the Coppa Italia, while many supporters do not want their bitter city-rivals Roma granted a Scudetto favour.

"No player goes on the pitch to lose,” insisted Mancini.

“We will go to Rome where we will face a full-strength team that is in great form, and we know it will be a very hard game. Whether we play well or not, we have to win at all costs

*Goal.com

Daaamn Italy !!!

Se plasam deka navistina kje ima vistina vo ova :(

Да е последно коло во италијанско ај да ја местат ама овака овоа што го пишуваш нема врска!!
Држи вода теоријата до негде ма да не се знае што ќе биде.Не за џабе се правдаат со милиони интервјуа дека нема да местат по фудбалскиве веб страни тренерите и газдите последниве денови.Кај што има чад има и оган ма да се надевам дека се ќе биде како треба...

Види човек и да направат така Интер ако ги изгуби следните утакмици после лацио што се ке ја изгуби титулата значи за џабе лацио им попуштиле!
Кога ИНтер ке ја изгуби титулата а наводно спрема местењето и купот на италија што тогаш?
Затоа теоријава не ти држи ни капка вода!

Види човек и да направат така Интер ако ги изгуби следните утакмици после лацио што се ке ја изгуби титулата значи за џабе лацио им попуштиле!
Кога ИНтер ке ја изгуби титулата а наводно спрема местењето и купот на италија што тогаш?
Затоа теоријава не ти држи ни капка вода!
А ако изгуби сеа Интер од Лацио и отвара пат на Рома за титулата,заради тоа е целава збрка.Се оградуваат тие од овие инциденти ама факт е дека таа теорија постои.Интер станува шампион,Рома го освојува купот или барем влегува во финале со Лацио,Лацио си добива место во Уефа куп...
Многу провидни теории што во Италија многу лесно стануваат реалност.:kesa:

пак ќе повторам. пред неколку години во последно коло Интер му гостуваше на Лацио. им требаше победа за прво место. конкуренти беа Јуве и Рома. цел стадион заедно со навивачите на Лацио се навиваше за Интер. но Лацио победи со 4:2 и Интер изгуби титула. после натпреварот имаше и инцидент каде навивачи на Лацио го нападнаа Фернанду Коуту и уште двајца играчи на Лацио бидејќи победија. Исто и тогаш на неколку дена пред натпреварот имаше најави дека Лацио ќе пушти а замислете имаше и притисоци од сопствените фанови играчите да не даваат се од себе. ни тие дадоа и победија. и сега пак истите муабети како Лацио ќе пуштел. Лацио нема да пушти, а Интер ќе победи бидејќи Лацио е далеку од силен тим.

JUVENTUS E NAJIDEALEN TIM ZA MESTENJE ...........................(KOLKINA)

Kolkina?Колови во Кина?Што ти значи тоа?Само еден мал факт..Во Италија местат сите, не само Јуве...Ама ќе дојди крај на се....

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom