- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.941
Дека италијанското обвинителство е тоа што заклучува дали е судиска грешка или местење. Не ти...
А, за твојата славна Газета листа, препрочитај го постов
Ocigledno ne mi odgovori na prasanjeto.
Znaci spored tvojata logika vcerasnata pobeda na Juventus e cista.
Да те дополнам: Судиските грешки кои се откриени од ГазетаМислам јасно е... Добро рече IoSonoInterista... не очекувам дека антиИнтер фановите ќе го сфатат ова, но, не ни мора..
- Фамилијата Ањели, сопственик на "Старата дама" над 80 години, има сериозен дел од акциите во миланскиот весник "Газета дело Спорт".
- Силвио Берлускони, плус неговиот финансиски и морален удел во "Газета дело Спорт".
Овој тим на Интер е километри пред Милан... и „грешките“ не му се потребни на Интер за да ги победи еднаш Милан(2-1), еднаш Рома (1-4), и еднаш Јувентус (2-3)
Ups. (mi izbegal ovaj post, eve mal komentar)
1. Koj vesnik bese glaven vo aferata kalcopoli?
2. Ti mozis da gi nabrojs i tim kupot i bira morati. vo serija A kako bea rezultatite? (da be zaborajv inter pobedi
)@ SYN
- Tocno takvi greski postojat. Primer Vcera.
- Tabelata i prodazbata na Gazeta. I toa kako si vo pravo.
- Za da izvajs takov skandal treba da imas podloga.
- tabelata bese izvaena maksimum 10 dena po Parma. Znaci natprevarite so ti gi spomna ne bea smetani.
- tabelata ne bese za eden dv anatprevari tuku za 15-20 poeni razlika ako dobro pamtam so ne e taka malku.
Фрката беше што не беа само овие тимови Милан,Јуве,Реџина,Лацио,Фиорентина итн...Зошто мислите дека Интер немаше местено тогаш утакмици?Или Сампдорија,Удинезе итн итн..ФАКТ е дека постоеше местење од СИТЕ екипи во Италијанското,а само дел го платија цехот..А во тој случај Јувентус испадна најмахер(немојте да мислите дека ова го викам во позитивна конотација)..А и сега ништо не е сменето, дури ситуацијата е уште повеќе влошена, од ерата на Папареста&Company..Не сакам да верувам дека е онаа старата_Се менува шефот, а играта останува иста..._ Зошто така би изгубил само италијанскиот фудбал..Не само Интер, не Јувентус, не Милан не ни Ливорно..Сите, ја деградираат моќта на италијаните како една од најфудбалските нации во светот...