Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цезар и да не сакаше, како и да е, ќе ги одбранеше тие топки. Дел Пиеро сакаше на сила, и два пати го погоди Цезар т.е. шутна во него. Тотално негова вина за промашените шанси. Од таков фудбалер очекував рутинско сместување на топката во голот, а овој се силеше ...

Баш сеа размислуев за едно сценарио , а се однесуе за типична ситуација кога е во прашање Италија , наредно коло Лацио - Интер победа за Интер , а во 1/2 финалето од Купот со Интер , сосем случајно Лацио победува и се пласирува во Финалето каде у случај да игра со Рома која веќе има обезбедено пласман за Лигата на Шампионите Лацио и да изгуби во двомечот ке оди во натпреварувањата од УЕФА Купот .![]()
Баш сеа размислуев за едно сценарио , а се однесуе за типична ситуација кога е во прашање Италија , наредно коло Лацио - Интер победа за Интер , а во 1/2 финалето од Купот со Интер , сосем случајно Лацио победува и се пласира во Финалето каде у случај да игра со Рома која веќе има обезбедено пласман за Лигата на Шампионите Лацио и да изгуби во двомечот ке оди во натпреварувањата од УЕФА Купот .![]()
Зашто случајно? Куп е, а и Интер ќе се фокусирани на Серие А. Им беше тешко да се справат со Лацијалите во Милано, ќе им биде тешко и во купот. Ќе игра и голема улога одвивањето на настаните во Серие А.
Иначе, веќе не се игра двомеч братче. Го сменија правилото, сега е како во лига на Шампиони. Финале, една утакмица се игра. Годинава финалето ќе се игра на Стадио Олимпико :helou:
Поентата на постот ми беше , Интер победа во Серија А против Лацио , а за возврат , Лацио во Финалето од Купот , сценарио кое многупати сме го гледале во Калчото .
А за тоа дека ке нема двомеч , незнаев а и не е ни битно .
!!!Значи сепак не помогнало тоа Јуве што играше во Сериа Б,ако сеуште има вакви договорени натпревари..Или, зависно од потребите така Syn?Логично тоа беше порано, логично..Ама за тоа логичното Јуве една сезона сериа б поигра, Лацио, Милан, Фиорентина итн со помали казни поминаа,а Интер беше вивнат во височините како најфер играч во оваа игра, и најмногу ќари од целата ситуација..Сметам дека нема Лацио да се ставаат во оган поради тоа..
Јас да сум сеа навивач на Интер ќе бидам презадоволен! Самото тоа што Интер е најомразена екипа моментов во Италија кажува дека мора нешто таа екипа да прави што е лошо за др екипи!!! Сите ги мразат шампионите тоа е сосема јасно!!! Уживајте навивачи на Интер додека можете!!!
Јас знам дека уживам заедно со Манчестер Јунајтед!!! Поздрав
:pos2::pos2::pos2::pos2::smir:Биди малку пообјективен, и не толку самобендисан..:wink:Ќе биде подобро за тебе...Манчестер има уште многу да оди...Ќе го видиме утре како ќе се покажи:jaj:
Манчестер Ливерпул Х2
Челзи - Арсенал 1 од МЕСЕЧИНА!
sorry for offtopic, this is Calcio theme:wink:

Имаше многуууу такви дешавки , сигурно ти текнува на еден натпревар помеѓу Јуве и Киево , мора да ти текнува , Јуве ја имаа освоено титулата и у последните 8-10 мин буквално им се тргаа на играчиве на Киево за да дадат гол а типциве буквално по грешка го примија и мислам испаднаа од лига , или па се бореа за излез во Европа па не успеаа , сум плачел од смеење , или натпреварот помеѓу Лацио и Рома пред некоја година , очекувано реми 0-0 , имаше после низ медиумиве режирани сценарија али се помина како шпекулации кои беа нормално демантирани .
Јас не реков дека нешто вакво ке се случи али се е можно а и да се реализира никој нема да биде казнет , ако можеа Данска и Шведска на Европско да изиграат сосем " случајно '' 2-2 , да не зборам што се може да се изрежира во Италија , имаат они најдобра драмска секција кога се во прашање ваквите работи .