Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се исплати, од надвор протеин/гејнер вреди само ако си на шетање отиден, да бевме во ЕУ ќе вредеше. Има финта да порачаш од мајпротеин да ти го донесат во Бугарија, ако има некој другар твој бугарски и отворено сандаче во поштата во Благоевград/Ќустендил ќе ви стигне таму (не се плаќа многу за сандачето месечно), а од таму ќе си го внесете тукаDali od ova stranica mozi da se poracvat proteini gejneri amino ? Se plajka carina nesto ili ne
Како мали, 900 грама не вреди да го чека, а поголемите 2.3кг, 4.5кг и тн ќе го изгорат за шипинг, ддв, царина.Moze ako ne se mn teski
bratmi odi vo bg ama nemozam da go ubedam da mi donesi nego gajle mu e sima tezinaНе се исплати, од надвор протеин/гејнер вреди само ако си на шетање отиден, да бевме во ЕУ ќе вредеше. Има финта да порачаш од мајпротеин да ти го донесат во Бугарија, ако има некој другар твој бугарски и отворено сандаче во поштата во Благоевград/Ќустендил ќе ви стигне таму (не се плаќа многу за сандачето месечно), а од таму ќе си го внесете тука
П.С во Битола изгледа РЕК почнал уште повеќе да ви загадува, еве ги последиците.[DOUBLEPOST=1511034582][/DOUBLEPOST]
Како мали, 900 грама не вреди да го чека, а поголемите 2.3кг, 4.5кг и тн ќе го изгорат за шипинг, ддв, царина.
аууу ти го крадам ова у мотивација идеНе се исплати, од надвор протеин/гејнер вреди само ако си на шетање отиден, да бевме во ЕУ ќе вредеше. Има финта да порачаш од мајпротеин да ти го донесат во Бугарија, ако има некој другар твој бугарски и отворено сандаче во поштата во Благоевград/Ќустендил ќе ви стигне таму (не се плаќа многу за сандачето месечно), а од таму ќе си го внесете тука
П.С во Битола изгледа РЕК почнал уште повеќе да ви загадува, еве ги последиците.[DOUBLEPOST=1511034582][/DOUBLEPOST]
Како мали, 900 грама не вреди да го чека, а поголемите 2.3кг, 4.5кг и тн ќе го изгорат за шипинг, ддв, царина.
Исхрана за вежбање, или за болки - твојата состојба?
За вежбање. За болките ќе пијам магнезиум и ќе вежбам со помала тежина. Исто сум со план да се префрлам, место во теретана да одам во некое фитнес студио, каде би имал вежби за секој дел од делото, со тоа би го намалил притисокот на левата рака? Во смисла дека нема да имам само вежби во кои би кревал само тегови.
Не губат ништо ако се мелат не знам кај си го прочитал тоа. Нула логика има.Како ги конзумирате малите семиња како ким, анасон, чиа и слични? Пошто знам дека можно е да пројдат недигестирани низ системот ако се јадат цели, а имам прочитано дека ако се мелат во прав губат одреден дел од нутритивните вредности...Која е најдобра опција?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Зависи од кои мориња е ловена, али во принцип содржи доста жива, не е убаво да ја конзумираш секој ден. Макар што скоро секоја храна денес содржи жива или арсеник, особено во голем дел од овошјето и зеленчукот поради инсектицидите и пестицидитеШто значи ова високо жива и дали некој имал проблем од јадење секој ден туна?![]()
![]()
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
prviot obrok neka ti bidi 5-7 vareni jajca,rucekot i vecerata meso se ostanato ok e! ako imas vreme podobro treniraj posle rucekot nego na sabajle na prazen stomak. proteinot jgh i mastite vnesuvajgi preku hranata a ostatokot dopolni so suplement. se sto ke procitas na net ne praktikuvaj,se i sesto pisuva gledaj tebe organizmot kako ti reagira i pravi izmeni, nemora da se odi striko po toj plan na ishranaДали ова е добар начин на исхрана за дефиниција:
PON -PET
1.Kafe ili kofein
2.trening na prazen stomak (18g.BCAA)
OBROK 1 oves so protein, bademi,lesnici
kompleks vitamini I minerali
OBROK 2 200 g meso , 60g oriz,salata
OBROK 3 200 g meso, salata so mas.maslo, edna raka apetisani
OBROK 4 Omega 3 kapsuli I banana
OBROK 5 2 jajca, 5 belki , parce leb
kompleks vitamini I minerali
SABOTA
1.Kafe ili kofein