Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Само гумени бомбони пред вежбање да ми даде сила![]()
Пробај урми > се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само гумени бомбони пред вежбање да ми даде сила![]()
А цвекло?Пробај урми > се.
Додека ти купува друг и билдер ќе сакаш да бидеш, кога ќе почнеш сам ќе се откажешПо колку од прилика просечно трошите за храна месечно? Ја до сеа купував така ден за ден и користев нешто од по дома, ама денес решив да идам у маркет и да купам се што ми треба за 2 недели и како што ставав у кошничката се предомисливМногу скапо
![]()
Ја вчера потрошив 3.000 и таа храна ќе ми биде за 7 -8 дена + дома кога се готви риба, месо јадам од тоа... и јајца купуваат моите...Дадов 1000че само за јаткасти плодови, ти е.ам кетотоДодека ти купува друг и билдер ќе сакаш да бидеш, кога ќе почнеш сам ќе се откажеш
Јас ако се заебавам без да пазам на храна и без да земам суплементи трошам нормално како и секој човек, но 3-4 месеци пред летен период сум строго над 10бона инвестиција месечно, некогаш истерувам и над 15че.
Welcome to the club!Ја вчера потрошив 3.000 и таа храна ќе ми биде за 7 -8 дена + дома кога се готви риба, месо јадам од тоа... и јајца купуваат моите...Дадов 1000че само за јаткасти плодови, ти е.ам кетото![]()
Mnogumina me prasuvale za kolku vreme, so kolku vezbanje i koi suplementi bi trebalo da gi koristat da bi postignale rezulti....Jas bi rekol vaka: Hranata e osnovnata rabota od koja treba da se pocne a disciplinata, posvetenosta i istrajnosta vo kombinacija so soodveten sistem za vezbnaje, se raboti koi treba postojano da ve sledat do postignuvanje na vasata cel...
Ova e samo del od mojata prehrana koja veke so godini, godini nanazad sekojdenevno po 5-6 pati na den ja vnesuvam...Epa sega dragi prijatelcinja go znaete patot koj treba da go odite da gi postignete sakanite rezultati.....
Прв пат го гледам овој... Јас си правам сам леб бидејќи сум на кето, и во 100 г имам 15г протеин, 3г нет јх, 31г масти и 356 кал. Овој изгледа добар и за кето, пиши колку пари е и кај го има... Јас овој што го правам ми искача 230 денари за 500г леб.Прегледај го приврзокот 168446 Мислење за протеинскиот леб од Специјал? Вака по нутритивниве вредности добар е, али се чудам од шо е напраен со 5 грама јаглехидрати, а сите други лебови се фул јгх.
100 денари 270 грама. Во Специјал пекарата го има, ако си од Скопје. Вечерен протеински леб така нешто се викаше.Прв пат го гледам овој... Јас си правам сам леб бидејќи сум на кето, и во 100 г имам 15г протеин, 3г нет јх, 31г масти и 356 кал. Овој изгледа добар и за кето, пиши колку пари е и кај го има... Јас овој што го правам ми искача 230 денари за 500г леб.
Мешан со соино брашнода бе да протеински лебкаков е тој протеин во леб ај кажете ми... да не е пун со стек внатре
![]()
Мешан со соино брашно
Робуста има повеќе кофеин од Арабика, е сега прашањето е што има измиксано во тоа што го пиешКое кафе е најјако уствари со највише кофеин?