Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.551
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги јади.100 gr чипс кикирики колку кал имаат?
Ја тоа го практикувам и не ради самиот пост или исходот, туку полесно ми е така. Навикнат сум да не доручкувам, јадам обилен ручек, вечера ми е преодна некад ќе кснам некад не, и после од 12 до утре дента 5-6pm не јадам ништо.практикувал ли некој до сега "intermittent fasting"? 16 часа пост, 8 часа јадеш. го користат за симнување масти, и градење мускул истовремено. сакам да пробам, па има ли некој искуство со ова?
можно еМогуче за три месеци да се симне минимум 20кила?
Под тоа "минимум" мислам природно.
Колку килограми си во моментов?Могуче за три месеци да се симне минимум 20кила?
Под тоа "минимум" мислам природно.
Зборувам првите три месеци дека беа без воопшто ништо, од 115-116 кг на 76-77 кг без никаков топач, од суплементација: протеин, бета аланин, аргинин, креатин етил естер и ЗМА.Е арно не си зел хемија, салбутамол и ефедрин.![]()
стокомак 390(така нешо) 2кг, и 208(така нешо) 1кг.Прегледај го приврзокот 125704
Прв пат го гледам стеков во КАМ, го зедов денес ОК ми изгледа за јадење, али го напукале со емулгатори...Овај е гледам 189 во КАМ, има некаде за слични пари или до 220 нешто подобро?
Знам, али замена за цигари ми се (помало зло)Не ги јади.