За 3 недели со оваа "диета" ако ослабиш повеќе од кило јави ми....
Важи,ќе ти сликам вагата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 3 недели со оваа "диета" ако ослабиш повеќе од кило јави ми....
Таков е пошто е природен,не е ко тој грчкиот кој што лизга ама е со шеќери и 300 други ствари.
Туку,од утре почнувам со протеинска диета или како сакате наречете ја...ми ја кажа братучед кој што има топ тело,а поентата ми е да ослабам некои 7-8 кила да скинам од мене,за да почнам да накачувам асално маса.Ќе трае 3 недели,во кои постепено ќе се намалуваат следниве ствари
1 недела,200-250 грама јаглехидрати кои ќе ми доаѓаат од компир/ориз/пченка,и нешто + ако се фати од урдата(нискомаслена) и јајцата,500-600 грама месо(пилешко,мисиркино,риба) евентуално некад телешко и јунешко.никаква сол дури ни дур се готви месото или јајцето,ниту вегета,шеќер во кафе ич,во 1 недела ќе јадам и по 1-2 вид на овошје колку да не ми дојде ептен бум на организмот.
2 недела-упола јаглехидрати,иста количина на месо или нешто повеќе,урда само од сабајле со 5-6 јајца,шеќер исто воопшто,сол исто,овошјето ќе го намалам на 1 парче или воопшто ќе видам како ќе можам.
3 недела-само протеин.0 ЈХ,ич овошје,само месо и јајца.
Во сите недели ќе јадам мнооогу салати,ммноогу вода,и утре идам да купам изолате веј,и протеин со споро разложувачко дејство.
И уште да ми каже некој дали е ОК ова, и каде да набавам добри витамини ?? во гет реди имаат само витаформ кој што немаат нешто посебно во нив,конкретно за дозите зборам.
Ќе гледам сите оброци да ги земам до 7-8 саат.
Освен ако професионално не се бавиш со овој спорт, и си “поткован“ со други ствари ниту е препорачливо а ниту пак може да издржиш цела недела без воопшто јаглехидрати.
Згора на се, како бонус пред тоа 2 недели постепено што ќе го намалуваш внесот на истите.
Но ете пробај на глава на братучед ти, кој изгледа добро (се надевам не онолку добро колку што дели совети) и заеби ги рецепторите за инсулин, па подоцна кога ќе завршиш на ургентен, прати едно selfie на форумов со стегнат бицепс![]()
Ти изгледа не знаеш како е со вакви диети другарче.Ради тоа пишав да прашам за мислење.
Поткован мислиш на стероиди така ? и најверојатно ќе почнам да губам кг и во првите 2 недели,пошто сум доста активен+ ќе пијам rappid cuts.
Ти изгледа не знаеш како е со вакви диети другарче.
Повели една која ја истерав до 24 тиот ден и си го заебав целосно имунитетот и припаѓав по улица (али за сметка на тоа се направив сајла) и за 2 недели ставив 4 кг.
лош ти е пристапот, вака може да се уназадиш само со тоа што и мускул ке изгориш место сало, полека но сигурно оди со намалувањеНе знам,не сум држел до сега,само знам дека е премногу тешка,и знам дека тешко ќе ги издржам тренинзите на џит кун до со неа,но целта ми е да симнам сето сало што го имам на мене,најбрзо што можам.
Кажи некој совет чим си држел ваква или слична.
Ќе јадам доволно протеин и ќе пијам доволно протеин...?лош ти е пристапот, вака може да се уназадиш само со тоа што и мускул ке изгориш место сало, полека но сигурно оди со намалување
edit сега ти го видов планот погоре, задната недела смени ја гуглај keto cyclic диет подобар избор ти еЌе јадам доволно протеин и ќе пијам доволно протеин...?
Ама мислам дека и во првите 2 ќе ги добијам очекуваните резултати,бидејќи тренирам 3 пати неделно џит кун до,3 пати неделно теретана,и ќе пијам rappid cuts и најверојатно ќе нема потреба од 3та недела.edit сега ти го видов планот погоре, задната недела смени ја гуглај keto cyclic диет подобар избор ти е
7-8 кила за 2 недели можат да се скинат само доколку ти пресечат рака ....Ама мислам дека и во првите 2 ќе ги добијам очекуваните резултати,бидејќи тренирам 3 пати неделно џит кун до,3 пати неделно теретана,и ќе пијам rappid cuts и најверојатно ќе нема потреба од 3та недела.
и ќе погуглам,фала.
Ама мислам дека и во првите 2 ќе ги добијам очекуваните резултати,бидејќи тренирам 3 пати неделно џит кун до,3 пати неделно теретана,и ќе пијам rappid cuts и најверојатно ќе нема потреба од 3та недела.
и ќе погуглам,фала.
7-8 кила за 2 недели можат да се скинат само доколку ти пресечат рака ....
Не ми се верува како наседнувате на вакви срања...
Еј седи само немој да не ти се верува.
Можда нема да бидат сите 8 кг ама ќе спуштам сигурно,кажав веќе зошто.
Знам дека не се прави,сум имал оцртано тело,сега сум повеќе на маса,ама имам добиено на ширина и ептен по крупен сум,сега целта ми е да спуштам тие 7-8 кила за да бидам пак чист,а да задржам мускул.Шо ти мења дали е 1 месец 2 или 3? Кај ќе идеш? Се натпреваруваш, шо?
Немој да си го јебеш телото. Искалкулирај све убаво, тестирај, и без пренемагање, праење тело е процес, не се праиш брусла за месец дена..