S
Stef Bachatero
Гостин
Земи си HRM за најточно.
Ако ме прашаш што е користи Google.
Ако ме прашаш што е користи Google.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас со 6 серии склекови, 6 серии стомачни, симнувам 500. Со извозени 6км со точак исто 500.Не знам зошто би ги пиел живи...и јас пред 3-4 години пиев живи јајца,од препелица од што не,но не гледам причина за такво нешто,освен занесување дека си Роки
БТЊ,до останатите-што друго би ми помогнало во слабеење ? зелен чај или нешто такво ? и трчам по 3.5 километри,на Endomondo покажува дека сум потрошил 280 калории,што е многу малку...колку се троши во теретана со 40-50 минути вежбање,еве конкретно за грб денот,кај што правам вратило,2 видови мртво,влечење со тег,1 справа и максимум на крај вратило со помош ?
Јас со 6 серии склекови, 6 серии стомачни, симнувам 500. Со извозени 6км со точак исто 500.
Ти мора да имаш некој дефектПремалку кинеш за тоа вежбање
![]()
Со трчање па треба највеќе да кинешКако ги пресметуваш ? јас зборев за трчање 3.5 километри,на Endomondo апликацијата ми покажува 288 калории потрошени...јас мислам дека не е точно,затоа што е малку тоа..
Ај смени ја, стави Runkeeper. И види дали висина/тежина/возраст/пол ти е наместено точноКако ги пресметуваш ? јас зборев за трчање 3.5 километри,на Endomondo апликацијата ми покажува 288 калории потрошени...јас мислам дека не е точно,затоа што е малку тоа..
Сигурен си дека 650 ? јас на пример,со истрчани 3.5км,на ендомондо ми покажува 280 калории...а ти теретана-650 калории..јас правам и повеќе серии за грб,бицепс 10-12 серии,стомачни 3-4 вида по 80-100 повторувања,поделени во 3 серии.
1 час трчање 10-12км, трошам 750 - 850
90 мин трчање - 1200
90 мин теретана - 650
![]()