Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Читајте подобро лактоза 80%....

Sent from my ME173X using Tapatalk

Колку грама протеини има во 1 кг. ослич од прилика

100 грама 17 грама протеини готвен.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Исто значи[DOUBLEPOST=1395594274][/DOUBLEPOST]Како го спремате???

Се исплати за кешот у споредба со protein powder?
козја сурутка 100 грама е 160 денари а има 80 грама протеин (непознато кои аминокиселини ама би требало да ги има најбитните во океј количина)
whey gold standard 920g=2490mkd=>100 грама е 270 денари и има 73 грама протеин (со јавен, но и колку доверлив, amino ratio)

math bitch

козја сурутка 100 грама е 160 денари а има 80 грама протеин (непознато кои аминокиселини ама би требало да ги има најбитните во океј количина)
whey gold standard 920g=2490mkd=>100 грама е 270 денари и има 73 грама протеин (со јавен, но и колку доверлив, amino ratio)

math bitch

Епа тоа ми беше!
Топ.
Епа да прснам 2-3 кесици од сурутчево?
Шо форма е? Прашок машок? Без вкус?

Искрено баш ме заинтересиравте и сакам милсење од @goroski
Не може некој да рекламира нешто без да пише хранливи вредности...

math bitch

Ок е математикава , ама кај најде да споредуваш со моментално најскапиот протеин во МК којшто истотака има нереална и надуена цена ?

Според мене , математиката треба да се прави со протеин што чини околу 1800 ден за 920g ( како најголемиот дел од протеините во МК ) , така би дошло дека околу 100 грама ќе чини 195 ден за околу c.a 70-75g протеин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom