S
Stef Bachatero
Гостин
Подари му го за добар почеток,биди добар спортист
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
This Account Has Been Suspended
Kaloricen e ama e dobar izvor na dobri masti a i proteini imaПутерот од кикирики не беше многу калоричен?
Kaloricen e no dobar izvor na masti. Kako i da e ti ke jades po 1-2 lazicki sto e 50-100 kaloriiПутерот од кикирики не беше многу калоричен?
Меџик 59денари 200гр Путер од Кикиритки, ако го земаш ко шо ти кажа Анче123 од Тинекс сигурно е поскапSamo ovoj go najdov drug nemase, zatoa toj go zemav. Ne e los na vkus ama ne e 100% kikiritki
Земај ја 80% чистата козја сурутка мислам дека е 160денари/100гр, одличен извор на протеинин е.Што мислење имате за козјата сурутка ? Ја како што читав е подобра од кравјата затоа што побрзо се дигестира, а има и разлика во цените ( 70 ден. - 100г кравја ; 100 ден. - 100г козја ). Јас земав 100г за проба во Тинекс и многу убаво се меша во млеко ( комбинирам со банана и овесни снегулки ), а и за чудо дава уште поубав вкус ( незнам дали истото ќе важи ако не ставам банана, ама вака навистина го прави вкусот уште поубав ).
Каде ја има?Земај ја 80% чистата козја сурутка мислам дека е 160денари/100гр, одличен извор на протеинин е.
протеинШто има 80% протеин,лактоза ?
My Market и продавните за здрава хранаКаде ја има?