Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Подари му го за добар почеток,биди добар спортист :))

Samo ovoj go najdov drug nemase, zatoa toj go zemav. Ne e los na vkus ama ne e 100% kikiritki
Меџик 59денари 200гр Путер од Кикиритки, ако го земаш ко шо ти кажа Анче123 од Тинекс сигурно е поскап;).
Среди си го каналов, Македонски, Кирилично се, подобра камера... вака искрено на ништо не личит. Ако го прајш нештото барем прај го ко шо требит, да личит не нешто, ако не ич не ни почви.

Последно уредено:
Што мислење имате за козјата сурутка ? Ја како што читав е подобра од кравјата затоа што побрзо се дигестира, а има и разлика во цените ( 70 ден. - 100г кравја ; 100 ден. - 100г козја ). Јас земав 100г за проба во Тинекс и многу убаво се меша во млеко ( комбинирам со банана и овесни снегулки ), а и за чудо дава уште поубав вкус ( незнам дали истото ќе важи ако не ставам банана, ама вака навистина го прави вкусот уште поубав ).

Што мислење имате за козјата сурутка ? Ја како што читав е подобра од кравјата затоа што побрзо се дигестира, а има и разлика во цените ( 70 ден. - 100г кравја ; 100 ден. - 100г козја ). Јас земав 100г за проба во Тинекс и многу убаво се меша во млеко ( комбинирам со банана и овесни снегулки ), а и за чудо дава уште поубав вкус ( незнам дали истото ќе важи ако не ставам банана, ама вака навистина го прави вкусот уште поубав ).
Земај ја 80% чистата козја сурутка мислам дека е 160денари/100гр, одличен извор на протеинин е.

80% козјата сурутка ја има во My Market доколку имате во вашиот град

Тоа ми е чудно,проверував на нет не најдов такво нешто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom